Ένα νέο τηλέφωνο Android θέτει benchmark ρεκόρ στο Antutu | TechFreaks

Ένα νέο τηλέφωνο Android θέτει benchmark ρεκόρ στο Antutu | TechFreaks


Εάν είστε λάτρης των smartphone, ίσως να έχετε χρησιμοποιήσει μερικές από τις εφαρμογές benchmark που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Αυτό που κάνουν αυτές οι εφαρμογές είναι να δοκιμάσουν ορισμένα μέρη ενός τηλεφώνου και να δώσουν μια βαθμολογία. Αυτές οι δοκιμές προσπαθούν να προσδιορίσουν αντικειμενικά εάν ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι καλύτερο από ένα άλλο σε ορισμένες πτυχές.

Ορισμένες δοκιμές συγκριτικής αξιολόγησης μετρούν την CPU της συσκευής, μερικές μετρούν την απόδοση γραφικών και μερικές δίνουν μια συνολική βαθμολογία προσθέτοντας μαζί τις βαθμολογίες που λαμβάνονται σε δοκιμές ξεχωριστών τμημάτων του τηλεφώνου. Μία από τις πιο δημοφιλείς από αυτές τις σουίτες είναι η δοκιμή αναφοράς Antutu.

Σύμφωνα με την GizChina, ένα επερχόμενο μοντέλο smartphone σημείωσε 771.491 στο Antutu, δημιουργώντας την υψηλότερη βαθμολογία που καταγράφηκε από ένα κινητό τηλέφωνο που τρέχει το Snapdragon 888 σε θερμοκρασία δωματίου. Το τηλέφωνο με αριθμό μοντέλου PEEM00, είναι το Oppo Find X3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2021. Αυτό που κάνει τα αποτελέσματα του Antutu τόσο συναρπαστικά είναι ότι σημειώθηκαν για πρώτη φορά λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου της Oppo, Chen Mingyong, που καλωσόρισε την άφιξη του 2021 με κάποια ενδιαφέροντα νέα. Το στέλεχος είπε ότι η Oppo θα εισέλθει στην αγορά high-end το 2021 και το τεστ Antutu φαίνεται να συμφωνεί με αυτά που είπε.

Ένα νέο τηλέφωνο Android θέτει benchmark ρεκόρ στο Antutu

Το Find X3 αναμένεται να έχει οθόνη 6,7 ιντσών με ανάλυση 1440 x 3216. Η οθόνη θα έχει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που κυμαίνεται από 10Hz έως 120Hz. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με το περιεχόμενο που εμφανίζεται, η οθόνη θα ανανεωθεί 10 φορές έως 120 φορές ανά δευτερόλεπτο. Με την τελευταία ταχύτητα, οι χρήστες θα βιώσουν την ομαλή κύλιση και πιο ομαλή κίνηση. Αλλά με περιεχόμενο που είναι στατικό, η χρήση των ταχύτερων ρυθμών ανανέωσης απλώς θα εξαντλήσει την μπαταρία γρηγορότερα και για αυτόν τον λόγο προσφέρεται ένας μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης.

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει μια εγκατάσταση τετραπλής κάμερας που χρησιμοποιεί δύο από τους νέους αισθητήρες IMX766 της Sony. το ένα θα χρησιμοποιηθεί με ευρυγώνιο φακό και το άλλο με εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό. Ο τηλεφακός 13MP θα προσφέρει οπτικό ζουμ 2x και το φακό macro 3MP που προσφέρει ζουμ 25x. Μια η διπλή μπαταρία 4500mAh υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 65W SuperVOOC 2.0 (ενσύρματη) και φόρτιση 30W VOOC Air flash (ασύρματη). Οι επιλογές χρώματος θα είναι μαύρο και μπλε με μια λευκή παραλλαγή.Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share