Ένα νέο benchmark του Snapdragon 855+ τον καθιερώνει ως τον ταχύτερο επεξεργαστή Android | TechFreaks

Ένα νέο benchmark του Snapdragon 855+ τον καθιερώνει ως τον ταχύτερο επεξεργαστή Android | TechFreaks


Η Qualcomm μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε την ανανέωση του κύριου chipset της σειράς Snapdragon 8, αλλά μας δίνει ήδη ισχυρούς λόγους να αναβαθμίσουμε σε ένα τηλέφωνο που θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή αυτό αργότερα αυτό το έτος. Το Asus ROG Phone II θα είναι το πρώτο smartphone που ανακοίνωσε ότι θα λειτουργεί μαζί του, αλλά ένα άλλο gaming smartphone, το Black Shark 2 Pro της Xiaomi, θα ακολουθήσει στην πορεία όπως φαίνεται.

Όχι μόνο η Xiaomi εξέδωσε προσκλήσεις για ένα γεγονός της 31ης Ιουλίου για να αποκαλύψει το επόμενο καλύτερο gaming smartphone, αλλά ένα Black Shark 2 benchmark εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων Geekbench και το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε ότι το chipset Snapdragon 855 Plus είναι το γρηγορότερο της αγοράς.

Η βαθμολογία 11304 multi-core είναι σύμφωνη με αυτό που είδαμε μια άλλη μέρα, όταν το benchmark ROG 2 διέρρευσε και αυτοί οι αριθμοί αμέσως στέλνουν το chipset στην κορυφή της κατάταξης Geekbench των ταχύτερων Android phones.

Η Qualcomm ανέφερε ότι το υπερχρονισμένο chipset είναι βελτιστοποιημένο για την χρήση των 5G και AI, ανεξάρτητα από αυτό σημαίνει ότι το Snapdragon 855 Plus δεν φέρνει υποστήριξη DDR5.

black shark benchmark

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1