Ένα τηλέφωνο που ξετυλίγει παρουσιάζεται αύριο, αλλά δεν προέρχεται από την LG | TechFreaks

Ένα τηλέφωνο που ξετυλίγει παρουσιάζεται αύριο, αλλά δεν προέρχεται από την LG | TechFreaks


Η επερχόμενη τεχνολογική εκδήλωση της Oppo Day Inno είναι μια ευκαιρία για την εταιρεία να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα και την τεχνολογία που θα δούμε τελικά στα μελλοντικά της προϊόντα. Την περασμένη εβδομάδα, η κινεζική εταιρεία τηλεφώνων και όχι μόνο έριξε ένα νέο wearble τα AR Glass που σκοπεύει να ανακοινώσει στην εκδήλωση της 17ης Νοεμβρίου. Τώρα, η Oppo κάνει tease ένα άλλο προϊόν για την Inno Day που μπορεί να κλέψει το προσκήνιο από την LG – ένα κινητό τηλέφωνο.

Η εταιρεία στο Weibo και το Twitter έκανε tease ένα νέο τηλέφωνο με αναδιπλούμενη οθόνη. “Μεγάλη οθόνη? Μικρή οθόνη; Άπειρη οθόνη; Στο μέλλον, το κινητό σας τηλέφωνο θα μπορεί να αναδιπλωθεί ελεύθερα », λέει η δημοσίευση του Weibo (μεταφρασμένη από Google).

Ένα τηλέφωνο που ξετυλίγει παρουσιάζεται αύριο, αλλά δεν προέρχεται από την LG

Το teaser συνοδεύεται επίσης από μια εικόνα που δείχνει μια καμπύλη γωνία και μια οθόνη που εκτείνεται από το πλαίσιο του τηλεφώνου. Αυτή η ίδια ιδέα τηλεφώνου χρησιμοποιήθηκε στο Twitter, με την Oppo να ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα «εισάγει μια νέα εποχή οθόνης».

Η Oppo δεν έχει αποκαλύψει πολλά άλλα, αλλά από την εμφάνισή του, αυτό μπορεί να είναι ένα πρωτότυπο τηλέφωνο όπως αυτό που παρουσίασε η TCL νωρίτερα φέτος. Η LG φημολογείται επίσης ότι εργάζεται σε ένα παρόμοιο κινητό τηλέφωνο, αλλά θα μπορούσε η Oppo να κτυπήσει την LG στο σημείο των πωλήσεων αλλά και της πρωτιάς στην κυκλοφορία; Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη, αλλά η LG είχε κάνει tease στο παρελθόν μια σχεδίαση κινητού τηλεφώνου κατά την κυκλοφορία του Wing και οι φήμες δείχνουν την έναρξη του τον Μάρτιο του 2021.

Ελπίζουμε ότι η Oppo θα επιδείξει μια λειτουργική συσκευή και θα μας δώσει επίσης μια ματιά για το πώς το λογισμικό θα προσαρμοζόταν σε κυλιόμενες οθόνες. Το μέλλον των τηλεφώνων φαίνεται σίγουρα ευέλικτο και η Oppo φαίνεται να είναι έτοιμη για αυτό. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση.Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share