Έχουμε μια πρώτη ματιά στο Motorola One Pro με τέσσερις πίσω κάμερες | TechFreaks

Έχουμε μια πρώτη ματιά στο Motorola One Pro με τέσσερις πίσω κάμερες | TechFreaks


Σήμερα, η CashKaro (μέσω του Slashleaks) μας έδωσε μια πρώτη ματιά σε αυτό που θα μπορούσε να είναι το μη ανακοινωμένο ακόμα Motorola One Pro. Το τηλέφωνο ακολουθεί υποτίθεται το Motorola One Vision και μπορεί να συνδυαστεί με ένα άλλο κινητό τηλέφωνο της εταιρίας που λέγεται Motorola One Action.

Κοιτάζοντας εξωτερικά το νέο κινητό, το One Pro έρχεται σε τρία χρώματα: σκούρο μοβ, μαύρο και σκούρο χάλκινο. Το τηλέφωνο διαθέτει, επίσης, μια υποδοχή ακουστικών που τοποθετείται στο κάτω μέρος, μια μικρή εγκοπή οθόνης τύπου raindrop και λεπτό πλαίσιο.

Πιο αξιοσημείωτο είναι η πίσω ρύθμιση με τετραπλής κάμερας με μια φαινομενικά μεγάλη κάμψη της κάμερας. Η κύρια κάμερα φαίνεται να είναι ένας αισθητήρας 48MP. Τέλος, το διπλό OIS επισημαίνει ότι τουλάχιστον δύο οπίσθιες κάμερες θα διαθέτουν οπτική σταθεροποίηση.

Τέλος, μια αναφορά από την CashKaro νωρίτερα σήμερα ισχυρίζεται ότι το νέο κινητό της Motorola το One Pro θα διαθέτει μια οθόνη 6,2 ιντσών.

Motorola One Pro leaks

Η απουσία που διακρίνουμε είναι ότι λείπει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένος πλευρικά ή στο πίσω μέρος, αν και αυτό μπορεί να σημαίνει το τηλέφωνο μπορεί να διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Επίσης, δεν υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά σε Android One. Άλλα κινητά τηλέφωνα Motorola One διαθέτουν λειτουργίες Android One και branding στο σώμα του τηλεφώνου αυτό όμως μόνο στην ονομασία του τώρα αν κρίνουμε από το όνομα ίσως να χρησιμοποιήσει Android One. Ίσως η Motorola θα επιλέξει το δικό της skin στο Android με το One Pro.

Δεν είναι γνωστά πολλά άλλα, αν και το χαρακτηριστικό «Pro» θα μπορούσε να επισημάνει ότι το κινητό θα διαθέτει προδιαγραφές επιπέδου ναυαρχίδας. Επίσης, δεν γνωρίζουμε πότε να περιμένουμε το Motorola One Pro, αν και συνήθως τα κινητά που διαρρέουν σημαίνει ότι θα έρθουν «σύντομα». 

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1