Αυτά τα renders του Pixel 4 μας δίνουν την καλύτερη εικόνα της επόμενης ναυαρχίδας της Google | TechFreaks

Αυτά τα renders του Pixel 4 μας δίνουν την καλύτερη εικόνα της επόμενης ναυαρχίδας της Google | TechFreaks


Υπάρχουν αρκετά αντικρουόμενες πληροφορίες για το Pixel 4 που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, καθιστώντας δύσκολο να έχουμε μια πλήρη εικόνατου νέου κινητού τηλεφώνου της Google. Αλλά μετά από κάποιες φαινομενικά αξιόπιστες διαρροές πρόσφατα, οι σχεδιαστές Ben Geskin και Jonas Daehnert έχουν βάλει κάτω κάποιες ιδέες που δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το Pixel 4 και το Pixel 4 XL.

Ένα μάλλον μεγάλο «μέτωπο» στην κορυφή

Με μια ματιά στο μπροστινό μέρος αυτών των δύο smartphones, οι πρόσφατες αναφορές υποδεικνύουν ότι οι συσκευές θα υιοθετήσουν ανοιχτόχρωμες πλευρικές στεφάνες και ένα εντυπωσιακά λεπτό πηγούνι. Προς την κορυφή, όμως, η Google λέγεται ότι αγκαλιάζει ένα αρκετά μεγάλο «μέτωπο» επειδή σχεδιάζει να συμπεριλάβει αρκετή τεχνολογία σε αυτό.

Αν τα renders είναι σωστά, η σειρά Pixel 4 θα διαθέτει μια κύρια κάμερα προς τα εμπρός προς τη δεξιά πλευρά της πρόσοψης, εκτός από μια ευρεία γκάμα εναλλακτικών επιλογών, όπως και το Pixel 3 του περασμένου έτους. Στη μέση θα υπάρχει ένα ηχείο για το αυτί και στη δεξιά πλευρά θα πρέπει να διαθέτει τρεις πολύ σημαντικούς αισθητήρες.

Παρόλο που δεν είναι ορατό, η ανώτερη στεφάνη θα πρέπει να φιλοξενεί επίσης έναν αισθητήρα εγγύτητας και έναν αισθητήρα περιβάλλοντος φωτός, ο οποίος μπορεί να επιτρέψει μια νέα αυτόματη ρύθμιση ισορροπίας λευκού παρόμοια με το True Tone της Apple και την προσαρμοστική οθόνη της Samsung.

Μια διάταξη κάμερας που μοιάζει με διαμάντι μέσα σε ένα τετράγωνο πλαίσιο

pixel 4 camera renders

Προχωρώντας προς τα πίσω, η σημερινή ιδέα καθιστά μια τετράγωνη ρύθμιση της μονάδας κάμερας που τώρα λέγεται ότι αποτελεί μέρος των συσκευών ναυαρχίδας. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα renders του Steve Hemmerstoffer που δεν έδειξαν τις ίδιες τις κάμερες, αυτοί οραματίζονται μια νέα διάσταση που μοιάζει με διαμάντι και βασίζεται στις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Το κάτω μέρος της περιοχής της κάμερας, όπως φαίνεται σαφώς, έχει ρυθμιστεί να φιλοξενεί το συνηθισμένο φλας διπλού τόνου της εταιρείας. Αυτό θα πρέπει να συνοδεύεται από μια μικρή τρύπα μικροφώνου που είναι ελάχιστα αισθητή και δύο κάμερες ελαφρώς υψηλότερες που κάθονται εκατέρωθεν της μονάδας.

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, ένας από αυτούς θα είναι ο συνηθισμένος κύριος αισθητήρας της Google, ενώ άλλος θα είναι μια δευτερεύουσα κάμερα που πιθανώς θα συνδυαστεί είτε με τηλεφακό είτε με φακό υπερ-ευρείας γωνίας. Όπως συμβαίνει και σε πολλά άλλα smartphone αυτές τις μέρες, η Google σχεδιάζει επίσης έναν τρίτο αισθητήρα που σε αυτή την περίπτωση θα καθίσει στην κορυφή της εγκατάστασης. Αλλά αντίθετα από οποιοδήποτε άλλο smartphone πριν, η σειρά Pixel 4 έχει οριστεί να υιοθετήσει έναν ολοκαίνουργιο «φασματικό αισθητήρα».

Τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας παραμένουν ασαφή αυτή τη στιγμή, αλλά αυτοί οι αισθητήρες είναι συνήθως ικανοί να καταγράφουν πληροφορίες που δεν είναι ορατές στο ανθρώπινο μάτι, όπως οι ακτίνες Χ, η υπεριώδης ακτινοβολία και η υπέρυθρη ακτινοβολία. Στην πράξη, όλα αυτά θα μπορούσαν να σημαίνουν βελτιωμένες λήψεις χαμηλού φωτισμού χάρη στα πρόσθετα δεδομένα σε συνθήκες όπου οι τυπικοί αισθητήρες RGB δεν μπορούν να δουν πολλά. Επιπλέον, οι φασματικοί αισθητήρες είναι συχνά ικανοί να συλλαμβάνουν δεδομένα βάθους για κάθε εικονοκύτταρο και υλικά διαφοροποίησης, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορεί να τραβήξει καλύτερες εικόνες πορτρέτου με πιο φυσική και ακριβή θόλωση.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1