Αυτό είναι το νέο λογότυπο και η οπτική ταυτότητα της OnePlus | TechFreaks

Αυτό είναι το νέο λογότυπο και η οπτική ταυτότητα της OnePlus | TechFreaks


Η OnePlus έχει κάνει το ντεμπούτο του νέου λογότυπου και ενώ η εταιρεία δεν απομακρύνεται πολύ από τον προηγούμενο σχεδιασμό, κάνει κάποιες αλλαγές για να ξεχωρίσει. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ο αριθμός «1», με τη μάρκα να μετατοπίζεται σε ένα καμπυλόγραμμο σχέδιο. Όσον αφορά την οπτική ταυτότητα, η εταιρεία σημειώνει ότι διατηρεί μια κλασική όψη OnePlus αλλά με μια «πιο ισορροπημένη αίσθηση:»

Το λογότυπο εισάγει ένα νέο καμπυλόγραμμο «1», το οποίο είναι ευκολότερο να διαβάσει, προσαρμόζοντας το βάρος του λογότυπου για καλύτερη γενική ισορροπία. Το «+» στο περιβάλλον κιβώτιο έχει επίσης διευρυνθεί και τώρα είναι πιο εμφανές, σε ένα νεύμα στην κοινότητα OnePlus, η οποία έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο στην συνεχιζόμενη επιτυχία της εταιρείας.

Το ανανεωμένο λογότυπο δημιουργεί μια σαφέστερη σχέση μεταξύ του συμβόλου και του εμπορικού σήματος, ενώ παράλληλα επιτρέπει πιο ευέλικτη εφαρμογή και βελτιωμένη αναγνωσιμότητα σε ψηφιακά μέσα.

Η OnePlus επίσης μεταβαίνει σε μια νέα γραμματοσειρά για καλύτερη αναγνωσιμότητα και ενημερώνει την παλέτα χρωμάτων για να συμπεριλάβει περισσότερα χρώματα:

«Η οπτική ταυτότητα συνοδεύεται από μια νέα παλέτα χρωμάτων, η οποία επικεντρώνεται στο εικονικό κόκκινο χρώμα της OnePlus, ακολουθούμενη από μια ενημερωμένη δευτερεύουσα παλέτα με κυανό, πράσινο, ροζ, μόβ και κίτρινο, για να κάνει το σχέδιο και τα υπόλοιπα στοιχεία της εταιρείας πιο ζωντανά. Μια νέα γραμματοσειρά βελτιώνει επίσης την αναγνωσιμότητα και είναι ευκολότερη στα μάτια.»

Αυτό είναι το νέο λογότυπο και η οπτική ταυτότητα της OnePlus

Η OnePlus λέει ότι δούλεψε με εσωτερικούς δημιουργούς και εξωτερικό γραφείο για πάνω από επτά μήνες για να φέρει την «ανανέωση της ταυτότητας της μάρκας στη ζωή». Από τον Mats Hakansson, δημιουργικό διευθυντή της OnePlus:

«Η OnePlus δεν αλλάζει ποιοι είμαστε, αλλά ενισχύουμε αυτό που υποστηρίζουμε – το αληθινό πνεύμα του Never Settle. Σχεδιάζουμε πάντα για τους χρήστες μας. Θεωρούμε ότι αυτές οι αλλαγές διατηρούν τα εικονικά στοιχεία της μάρκας μας που αγαπούν το προσωπικό μας και την κοινότητά μας, ενώ παράλληλα εισάγουν τόσο ενθουσιασμό όσο και ισορροπία στην οπτική μας ταυτότητα.»

Αυτό είναι το νέο λογότυπο και η οπτική ταυτότητα της OnePlus

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1