Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πρώτη μας ματιά στο Samsung Galaxy S11e | TechFreaks

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πρώτη μας ματιά στο Samsung Galaxy S11e | TechFreaks


Μόλις χθες, οι αξιόπιστοι tipsters Onleaks και 91Mobiles ανακοίνωσαν τα renders του φημολογούμενου Samsung Galaxy S11. Σήμερα, οι Onleaks και Pricebaba διαρρεύσαν τα renders του φημολογούμενου Samsung Galaxy S11e.

Με βάση αυτά τα renders, το Galaxy S11e δεν είναι διαφορετικό από το Galaxy S11. Υπάρχει μια οπή punch-hole και μια καμπύλη οθόνη, σύμφωνα με πληροφορίες που εκτείνεται 6.2 έως 6.3 ίντσες. Για την σύγκριση, το Galaxy S10e διαθέτει μικρότερη και επίπεδη οθόνη 5,8 ιντσών.

Τα renders δείχνουν επίσης μια οπίσθια ρύθμιση τριπλής κάμερας που μοιάζει με τη φημολογούμενη διάταξη του Galaxy A71, μια θύρα USB-C, τα ηχεία, τα κουμπιά έντασης ήχου και το κουμπί τροφοδοσίας στην ίδια δεξιά πλευρά. Δυστυχώς, τα renders δεν δείχνουν θύρα 3,5mm. Επίσης, δεν εμφανίζουν έναν φυσικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως βρίσκεται στο Galaxy S10e. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Samsung θα πάει με έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη για το Galaxy S11e.

Το Galaxy S11 θα περιλαμβάνει κάτι αναπάντεχο δηλαδή τον επεξεργαστή Snapdragon 865 ή τον Exynos 990 της Samsung, ανάλογα με την περιοχή. Το τηλέφωνο θα διαθέτει επίσης τουλάχιστον 6GB μνήμης RAM, μαζί με αποθήκευση UFS 3.0 128GB ή 256GB. Το ποσό αποθήκευσης μπορεί να εξαρτηθεί από την ποσότητα RAM.

Τέλος, το τηλέφωνο θα έχει φέτος μια μπαταρία μεγαλύτερη από 4.000mAh. Το προηγούμενο μοντέλο Galaxy S10e έχει μια μπαταρία 3.100mAh, δίνοντας μια μέση διάρκεια ζωής την μπαταρίας του τηλεφώνου στις δοκιμές μας.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share