Βοήθεια για το μικρό Μηνά από την Εορδαία, που πάσχει από σάρκωμα

Βοήθεια για το μικρό Μηνά από την Εορδαία, που πάσχει από σάρκωμα

[ad_1]

Κοινοποίηση για το μικρό Μηνά από την Εορδαία, έκανε ο Γιάννης Σερβετάς, καλώντας όλους να βοηθήσουν όσο μπορούν!
Το παιδί πάσχει από σάρκωμα κοιλίας αγνώστου ταυτότητας, έχει κάνει μέχρι σήμερα 16 χημειοθεραπείες και όπως ανέφερε η μητέρα του Νένα Κωτσίδου, “η εγχείρηση είναι πλέον δυνατή, αφού μίκρυνε αρκετά ο όγκος…”
Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα ντου να βοηθήσουμε το Μηνά, για να ξαναβγούν οι όμορφες μπούκλες στο κεφάλι του. Γιούρια όπως μπορεί ο καθένας, έστω και με μία κοινοποίηση.
Ο λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα 449/004886-00, με δικαιούχο την Κωτσίδου Παρθένα -Γεώργιος.
IBAN: GR06 0110 4490 0000 4490 0488 600
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ- BIC: ETHNGRAA
Διαβάστε το ιστορικό:
Από ομάδα Ελλήνων γιατρών σε Νοσοκομείο στην Αθήνα, θα χειρουργηθεί στις 24 Οκτωβρίου, ο 8χρονος Μηνάς από το Εμπόριο Εορδαίας.
Το παιδί που πάσχει από σάρκωμα κοιλίας αγνώστου ταυτότητας, έχει κάνει μέχρι σήμερα 16 χημειοθεραπείες και όπως ανέφερε η μητέρα του Νένα Κωτσίδου, «η εγχείρηση είναι πλέον δυνατή, αφού μίκρυνε αρκετά ο όγκος και υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας».
«Θα αφαιρεθεί όλος ο όγκος και εάν όλα πάνε καλά στην επέμβαση, ο μικρός Μηνάς θα γίνει καλά» σημείωσε η μητέρα του παιδιού, προσθέτοντας ότι «θα σταλεί και ένα κομμάτι του όγκου στην Γερμανία για βιοψία, ώστε να γίνουν κάποιες επιπλέον θεραπείες που χρειάζονται». Η ίδια, αφού ευχαρίστησε όλους όσους την έχουν βοηθήσει έως τώρα , δήλωσε ότι «υπάρχει προσπάθεια να καλυφθούν όλα τα έξοδα που θα χρειασθεί να γίνουν τις επόμενες ημέρες και για την μετάβαση και διαμονή της στην Αθήνα, ώστε να προετοιμαστεί το παιδί για το χειρουργείο».
Στο πλαίσιο αυτό γίνεται έκκληση για την οικονομική στήριξη από τις αρχές , τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής και όσοι θέλουν να καταθέσουν την δική τους συμμετοχή, μπορούν να συνεισφέρουν στον αριθμό λογαριασμού που έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα για τον μικρό Μηνά και είναι ο 449/004886-00, με δικαιούχο την Κωτσίδου Παρθένα -Γεώργιος.

IBAN: GR06 0110 4490 0000 4490 0488 600
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ- BIC: ETHNGRAA

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Μοιράσου με τους φίλους σου

[ad_2]

Επίσημη πηγή

Αφήστε μια απάντηση