Γνώμες και απόψεις παραγόντων της Α’ Κατηγορίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports

Γνώμες και απόψεις παραγόντων της Α’ Κατηγορίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports
Το PellaSports προχώρησε σε μια έρευνα, αποσπώντας την σκέψη κάποιων παραγόντων, για την κατάσταση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και τι θα πρέπει να αποφασιστεί καθώς δεν προβλέπεται σύντομα να ξαναρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ οδεύουμε προς το καλοκαίρι και άπαντες έχουν αφήσει στην άκρη το ποδόσφαιρο.

Η ερώτηση μας προς αυτούς είναι η εξής και οι απαντήσεις τους παρακάτω:

Τι θεωρείτε ότι θα πρέπει να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι δύσκολο να ξαναρχίσει η αγωνιστική δράση σύντομα και όταν θα γίνει αυτό αν βέβαια γίνει θα είναι πολύ αργά, ίσως και καλοκαίρι;

Χρήστος Μέλλιος (Παράγοντας ΑΕΚ Καρυώτισσας): «Μετά από όλο αυτό το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα! Το καλύτερο αυτή την στιγμή είναι να τελειώσουν τα πρωταθλήματα όπως είναι τώρα οι βαθμολογίες και να ανέβουν όπως θα ήταν αν γίνονταν πλέι οφ και πλέι άουτ, το ίδιο και στον υποβιβασμό! Όσο για καλοκαίρι αυτό δεν γίνεται! Ζούμε σε μια περιοχή που εκείνη την περίοδο όλοι (ποδοσφαιριστές, παράγοντες) έχουμε αυξημένες υποχρεώσεις με τις δουλειές μας! Αν τελειώσει όλο αυτό και μετά από τόση μεγάλη διακοπή θα είναι δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές να επανέλθουν!! Καλή δύναμη και υγεία σε όλους!»

Γιάννης Καραπαναγιωτίδης (Παράγοντας Όλυμπου Αψάλου): «Η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε μέχρι πότε θα πάει η απαγόρευση των αθλητικών δραστηριοτήτων από τους υπεύθυνους και βέβαια η κατάσταση που ζει η ανθρωπότητα και εν συνεχεία αν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια οι υπεύθυνοι ας πράξουν ανάλογα, σε διαφορετική περίπτωση ας παρθεί μια δίκαιη απόφαση για όλες τις ομάδες του ομίλου μας.
Καλή δύναμη σε όλους.»

Μάνος Παπαδημητρίου (Παράγοντας Άρη Αθύρων): «Το καλύτερο νομίζω θα ήταν να τελειώσουν οι δύο εναπομείναντες αγωνιστικές και να κλείσει έτσι η βαθμολογία, γιατί πιστεύω ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα πριν τον Μάιο»

Λάκης Σικοβάρης (Παράγοντας Φίλιππου Σταυροδρομίου): «Να ανέλθουν οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου της Α’ Κατηγορίας και να υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίοι της βαθμολογίας. Άλλη λύση αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα»

Βασίλης Κονάκογλου (Παράγοντας Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου): «Κατά τη γνώμη μου το πιο σωστό θα είναι πώς ότι αποφασιστεί για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα να ισχύσει και στα ερασιτεχνικά, βέβαια θα πρέπει να δοθεί ένα μικρό χρονικό διάστημα κάτι σαν μίνι προετοιμασία για τις ομάδες αλλά βέβαια αυτό θα καθυστερήσει ακόμα την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και θα πέσουμε σε περίοδο καλοκαιριού. Οπότε το μόνο που θα μπορούμε να κάνουμε θα είναι η έναρξη των αγώνων να γίνεται λίγο πιο αργά ίσως 7:00 το απόγευμα, είναι δύσκολο όλο αυτό αλλά νομίζω ότι θα είναι το πιο δίκαιο βέβαια πρώτα να ευχηθούμε να βγούμε από αυτή την πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και αν έχουμε υγεία, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

Σταύρος Μωϋσιάδης (Παράγοντας Άρη Λιπαρού): «Κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να κατοχυρωθεί η βαθμολογία ως έχει, γιατί είναι αδιανόητο να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα όπως δείχνουν τα πράγματα, μετά την επιδημία που μαστίζει όλον τον κόσμο. Δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει να υφίσταται η πανδημία και όταν με το θέλημα Θεού σταματήσει να υφίσταται, θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουν οι ομάδες μετά την τεράστια αποχή και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι που δύσκολα διεξάγεται πρωτάθλημα. Όσο για τις απόψεις που ακούγονται για συνέχεια πρωταθλήματος αρχές Σεπτεμβρίου θα ναι κατά την άποψή μου πάλι πολύ κακό για το τίποτα. Αν και όπως είναι μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι δύσκολα να μιλάμε για μπάλα. Και θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο να μείνει μέσα και να τηρήσουμε το μήνυμα μένουμε σπίτι.»

Στέλιος Μυλωνάς (Παράγοντας ΠΑΟΚ Δαμιανού): «Πιστεύω ότι αυτή την στιγμή δεν είναι ή ώρα για να συζητήσουμε το τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας. Προέχει η υγεία όλων μας. Ο επόμενος μήνας είναι πολύ κρίσιμος για όλους μας. Να περάσει και ο Απρίλιος και εδώ είμαστε να συζητήσουμε σε μία γενική συνέλευση όλα τα σωματεία μαζί, για μια δίκαιη πάνω από όλα απόφαση, όσο βέβαια είναι δυνατόν.»

Πασχάλης Νούσκας (Παράγοντας Άρη Λουτρακίου): «Η γνώμη μου είναι να διεξαχθούν οι δυο τελευταίες αγωνιστικές και οι προπορευόμενες ομάδες να προβιβαστούν βάση της προκήρυξης, όπως και οι τρεις τελευταίες ομάδες να υποβιβαστούν και να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση. Έρχεται και το καλοκαίρι, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα πρέπει να κοιτάξουν τις εργασίες τους και θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς τους παράγοντες να τους πείσουμε να προπονηθούν και να αγωνιστούν στα υπόλοιπα παιχνίδια.»

Χρήστος Τσαρτσαράκης (Παράγοντας Άρη Αμπελειών): «Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει αναπροσαρμογή σε όλες τις Κατηγορίες. Θεωρώ βέβαιο ότι όλοι θα το δεχτούν»

Χρήστος Παρασκευάς (Παράγοντας ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών): «Τέλος το ποδόσφαιρο για φέτος, ας επικυρώσει τις βαθμολογίες όπως έχουν η ΕΠΣ Πέλλας και καλό Σεπτέμβριο. Θα είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος με το ποδόσφαιρο, μόλις τελειώσει η καραντίνα, οι άνθρωποι που ασχολούνται είναι όλοι ερασιτέχνες και θα κοιτάξουν να δουν πως θα επανέλθουν στις εργασίες τους, μη έχοντας χρόνο και μυαλό καλοκαιριάτικα να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.»

Μίμης Μαλαματίδης (Παράγοντας Φίλιππου Γιαννιτσών): «Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με όλες της θυσίες που έχουν γίνει και θα γίνουν. Αν πάνε όλα καλά αρχές Αυγούστου με την ανάλογη προετοιμασία των ομάδων και χωρίς μεταγραφές (να δοθεί καινούργια ημερομηνία) να τελειώσει η σεζόν 2010-20 και κατά τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο να ξεκινήσει το καινούργιο πρωτάθλημα. Δηλαδή δύο σε ένα, προετοιμασία και υπόλοιποι αγώνες στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.»

Ανδρέας Παυλίδης (Παράγοντας Δόξας Μεγαπλατάνου): «Η επικύρωση της βαθμολογίας θεωρώ ότι το πλέον σωστό την δεδομένη χρονική στιγμή. Τώρα για πλέι άουτ και πλέι οφ δεν πρέπει να γίνεται ούτε λόγος με την υφιστάμενη κατάσταση. Ούτε μπορούν να γίνουν το καλοκαίρι.»

Ανέστης Ευθυμιάδης (Παράγοντας Μ. Αλέξανδρου Αρσενίου): Θεωρώ ότι πρέπει να ακυρωθούν τα πρωταθλήματα και να ξαναρχίσουν πάλι από την αρχή. Ξανά τον Σεπτέμβριο όλοι στα ίδια πρωταθλήματα.»

Απόστολος Κουτσός (Παράγοντας Ηρακλή Αγ. Λουκά): «Nα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα ως έχουν. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστούν για πολλούς λόγους (ψυχολογικούς, καιρικές συνθήκες, εργασίες κ.τ.λ). Προτείνω λοιπόν να ανέβουν οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο της Α΄Κατηγορίας, να αυξηθούν στην Α1 Κατηγορία οι ομάδες και να δημιουργηθούν 2 όμιλοι στην Α΄Κατηγορία, αν και είναι αρκετά νωρίς για κάτι τέτοιο πριν δει η ΕΠΣ Πέλλας τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια είναι καθοριστικές για την σύσταση των ομίλων. Τέλος εύχομαι σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό,καλή δύναμη και μένουμε σπίτι.».

 

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το PellaSports

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1