Δείτε πώς λειτουργούν οι τέσσερις κάμερες του Samsung Galaxy A9 | TechFreaks

Δείτε πώς λειτουργούν οι τέσσερις κάμερες του Samsung Galaxy A9 | TechFreaks


Η Samsung έχει δημοσιεύσει ένα νέο βίντεο που αναφέρει λεπτομερώς το πίσω σύστημα φωτογραφικών μηχανών του Galaxy A9 2018. Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι YouTube της Samsung χθες, σκιαγραφεί κάθε έναν από τους τέσσερις αισθητήρες οπίσθιας κάμερας του smartphone και τι μπορούν να επιτύχουν.

Το Galaxy A9 περιλαμβάνει κύριο φακό 24MP, τηλεφακό 10MP, φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP και φακό 5MP για βάθος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Samsung έχει υιοθετήσει τόσες πίσω κάμερες – και είναι μεταξύ των πρώτων τηλεφώνων Android γενικά.

Ο αισθητήρας εξαιρετικά ευρείας γωνίας προσφέρει οπτικό πεδίο 120 μοιρών ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερα με την ίδια λήψη από τον παραδοσιακό αισθητήρα. Είναι αρκετά συνηθισμένο να βρίσκουμε φακούς ευρείας γωνίας στο Android τώρα και συχνά το βλέπουμε στις μπροστινές κάμερες για ευρύτερες selfies.

Ο αισθητήρας βάθους 5MP, εν τω μεταξύ, επιτρέπει στους χρήστες του Galaxy A9 να χειρίζονται το μέγεθος του φόντου που θολώνεται όταν λαμβάνονται λήψεις με ένα θέμα στο προσκήνιο (που ονομάζεται Live Focus).

Ο τηλεφακός είναι αυτός που επιτρέπει στο A9 να παρέχει πιο λεπτομερείς εικόνες κατά τη μεγέθυνση. Υποστηρίζει 2x οπτικό ζουμ, που σημαίνει ότι μπορείτε να κόψετε το μισό πλάτος και το ύψος της αρχικής εικόνας με ελάχιστη απώλεια ποιότητας.

Τέλος, ο κύριος αισθητήρας 24MP θα πρέπει να παρέχει ποιοτικές φωτογραφίες σε μια τυπική ρύθμιση (χωρίς ζουμ, χωρίς ευρύτερη σκηνή, χωρίς θόλωμα φόντου) και θα προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ανάλογα με τον φωτισμό και τον τύπο της σκηνής (γνωστή ως αναγνώριση σκηνής AI).

Το βίντεο τελειώνει με μια αναφορά των άλλων κύριων προδιαγραφών του Samsung Galaxy A9.

Όσον αφορά τα μοντέλα της σειράς Galaxy Note ή Galaxy S, το Galaxy A9 είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της Samsung που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρία. Αυτό δεν είναι μόνο μια φτωχότερη έκδοση των ναυαρχίδων smartphone της, το A9 προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση.

Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή το Samsung Galaxy A9 δεν είναι συσκευή Galaxy S ή Galaxy Note, δεν σημαίνει ότι είναι ανέξοδο όμως. Ξεκινάει από 599 ευρώ, κάτι που αποτελεί μια λίγο τσιμπημένη τιμή για ένα smartphone με chipset ‘mid-range’ (το Snapdragon 660).

Το Galaxy A9 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου στην Ευρώπη.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1