Δείτε τη σελίδα της συσκευής GiveAway | TechFreaks

Δείτε τη σελίδα της συσκευής GiveAway | TechFreaks


Η UMIDIGI είχε μεγάλη επιτυχία από τη σειρά UMIDIGI One, καθώς αυτά τα δύο smartphones παρείχαν σούπερ προδιαγραφές με πολύ προσιτές τιμές. Μετά την επιτυχημένη έναρξη του UMIDIGI One και του UMIDIGI One Pro, η UMIDIGI ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα άλλο σούπερ smartphone, το UMIDIGI One Max. Σήμερα η UMIDIGI ξεκίνησε μια επίσημη σελίδα promo για το UMIDIGI One Max εδώ.

 

Το UMIDIGI One Max είναι η νεότερη πρωτοπόρα συσκευή της εταιρίας σε αρκετά χαμηλή τιμή (όπως μας έχει συνηθήσει άλλωστε η UMIDIGI. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα δραστηριότητας και το επίσημο βίντεο, το UMIDIGI One Max διαθέτει οθόνη full-screen 6,3 » 19: 9, οδηγούμενη από προηγμένη τεχνολογία in-cell, λαμβάνοντας τον σούπερ 91,5% λόγο οθόνης / σώματος. Εκτός από την οθόνη waterdrop, το UMIDIGI One Max παρέχει επίσης τεράστιο 128GB ROM εσωτερικής αποθήκευσης με χωρητικότητα μπαταρίας 4150mAh εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας.

Η σειρά UMIDIGI One Max υιοθετεί ένα δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι του κουμπιού τροφοδοσίας και ένα σύστημα ήχου διπλού ηχείου. Ο Helio P23 CPU με αποθήκευση εσωτερικής μνήμης 128 GB για το UMIDIGI One Max εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση. Στο πίσω μέρος του UMIDIGI One Max, θα βρείτε επίσης συνδυασμό 12MP + 5MP διπλής κάμερας, μεγάλο διάφραγμα f / 2.0, μεγάλο οπτικό σχήμα 1 / 2.8 » και αισθητήρα OV12870 για την κύρια πίσω κάμερα.

Το UMIDIGI One Max διαθέτει επίσης λειτουργία γρήγορης φόρτισης, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18 W, που διαθέτει 15 W ασύρματη γρήγορη φόρτιση και λειτουργία NFC, όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν πληρωμές Android. Οι πλήρεις προδιαγραφές του τηλεφώνου θα είναι γνωστές στις 28 Νοεμβρίου κατά την εκδήλωση παρουσίασης.

Η UMIDIGI δίνει 10 smartphones UMIDIGI One Max σε 10 δοκιμαστικούς χρήστες, γεγονός που θα βοηθήσει την εταιρεία να δοκιμάσει το UMIDIGI One Max στο πρώτο στάδιο για να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. Έτσι, αν θέλετε να κερδίσετε το εκπληκτικό τηλέφωνο δωρεάν, απλά πρέπει να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ για να πάρετε τις καταχωρήσεις. Όσο περισσότερες συμμετοχές έχετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να κερδίσετε ένα smartphone. Υπάρχουν συνολικά 10 smartphones και 10 νικητές, οπότε η πιθανότητα να κερδίσετε το τηλέφωνο είναι πολύ υψηλή.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1