Δεδομένα υποβιβασμού και Play Out στην Α1 Κατηγορία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports

Δεδομένα υποβιβασμού και Play Out στην Α1 Κατηγορία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports




Δείτε τα δεδομένα για τον υποβιβασμό από την Α1, από την οποία θα υποβιβαστούν 2 ομάδες, με τις απαραίτητες βαθμολογικές δικλείδες να παίζουν κι εδώ τον ρόλο τους, σε αρκετές περιπτώσεις.

Δείτε αναλυτικά την προκύρηξη:

«Η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση, δηλαδή την 12η και έχει βαθμολογική διαφορά από τον 11ο μεγαλύτερη ή ίση των τεσσάρων (4) βαθμών θα υποβιβαστεί απευθείας στην Α’ κατηγορία για την νέα περίοδο.

Στην περίπτωση αυτή διεξάγεται πρωτάθλημα σε διπλούς αγώνες τεσσάρων ομάδων μέσα έξω, που απαρτίζεται από τις τέσσερις ομάδες που κατέλαβαν την 8η, 9η, 10η και 11η θέση της βαθμολογίας.

Στην φάση αυτή οι ομάδες ξεκινούν τους αγώνες play out με τους βαθμού πς που είχαν συγκεντρώσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση, δηλαδή την 12η, έχει βαθμολογική διαφορά από τον 11ο μικρότερη ή ίση των τριών (3) βαθμών, τότε διεξάγεται μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων, με παιχνίδια μέσα έξω που απαρτίζεται από τις τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Στην φάση αυτή οι ομάδες θα ξεκινήσουν με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο (2) τελευταίες θέσεις του παραπάνω πρωταθλήματος, θα υποβιβαστούν στην Α ερασιτεχνική κατηγορία.

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα της Γ’ Εθνικής υποβιβαστεί δεν επηρεάζει την προκύρηξη του υποβιβασμού στην Α1.»





Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το PellaSports

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1