Διέρρευσαν εικόνες του Motorola One Action που δείχνουν την τριπλή κάμερα και οπή στην οθόνη | TechFreaks

Διέρρευσαν εικόνες του Motorola One Action που δείχνουν την τριπλή κάμερα και οπή στην οθόνη | TechFreaks


Η Motorola επιδιώκει να ανακοινώσει επιπλέον κινητά τηλέφωνα στη γραμμή Android One, αφού το μοντέλο Vision ανέβασε τις πωλήσεις της εταιρίας τον περασμένο μήνα. Πρώτη στη σειρά μπορεί να είναι μία άλλη συσκευή της μεσαίας κατηγορίας, το Motorola One Action, το οποίο φαίνεται ότι θα έχει αρκετά καλές προδιαγραφές σε μία λογική τιμή.

Δεν είναι τόσο διαφορετικό από το One Vision, καθώς το Motorola One Action λέγεται ότι έρχεται με οθόνη LCD 6,3 ιντσών με ανάλυση 1080p, επεξεργαστή Exynos 9609, 4 GB RAM  και 128 GB εσωτερική αποθήκευση και μπαταρία 3500 mAh. Το One Action θα μετατοπιστεί σε χαμηλότερο σημείο τιμής, αλλά με την εναλλαγή του αισθητήρα 48 MP του Vision σε έναν 12MP, προσφέροντας μία παραλλαγή με 4 GB RAM και 64GB αποθήκευση και ακόμη ένα με 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο.

Η άλλη κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι, το πιο προσιτό One Action θα έρχεται με ένα πλαστικό σώμα, αντί για το premium glass που είδαμε στο Motorola One Vision, και μπορείτε να τα δείτε σε σύγκριση με τη διαρροή του 91Mobiles που υπάρχει πιο κάτω.

motorola one vision one action

Επίσης, θα έχει μια οπή στην οθόνη (κάτι που πολλοί δεν θέλουν καν να το βλέπουν), και μια τριπλή κάμερα πίσω, με φακό ευρείας γωνίας. Διαθέσιμο σε μπλε, χρυσό και λευκό χρώμα το Motorola One Action αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή στις αρχές Ιουλίου σε μια τιμή λίγο κάτω από 400 δολάρια. Σύμφωνα με φήμες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει πρώτα στην Βραζιλία και αργότερα να επεκταθεί και σε άλλες χώρες πολύ πιθανόν και στην Ευρώπη.Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1