Διέρρευσαν εικόνες του Samsung Galaxy Note 10+ επιβεβαιώνοντας την αλλαγή σχεδιασμού | TechFreaks

Διέρρευσαν εικόνες του Samsung Galaxy Note 10+ επιβεβαιώνοντας την αλλαγή σχεδιασμού | TechFreaks


Με το λανσάρισμα του Samsung Galaxy Note 10 να πλησιάζει, θα λέγαμε ότι η ναυαρχίδα της Samsung (για άλλη μια φορά) έχει διαρρεύσει σε μεγάλο βαθμό πολύ πριν από την επίσημη κυκλοφορία της. Γνωρίζουμε ήδη ότι το Note 10 θα έχει μια οπή-διάτρησης στην οθόνη που θα φιλοξενεί την selfie κάμερα, σαν το S10 και S10 +, αλλά θα είναι κεντραρισμένη. Γνωρίζουμε επίσης ότι θα υπάρξει ένα μοντέλο Note 10 με τέσσερις κύριες κάμερες, ότι το S-Pen δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο έτος και ότι ο σχεδιασμός θα έχει πιο έντονες γωνίες από τα προηγούμενα κινητά.

Αυτό που υποθέσαμε, αλλά πραγματικά ήταν λάθος, ήταν η ονομασία της Samsung για το Note 10. Οι φήμες πρότειναν ότι φέτος θα υπήρχαν περισσότερα μοντέλα Note, συμπεριλαμβανομένης μιας βασικής έκδοσης, και των Pro και 5G παραλλαγών. Όπως αποδεικνύεται, ωστόσο, η Samsung αποφάσισε να τηρήσει την ονομασία της σειράς Galaxy S, οπότε το Galaxy Note 10 Pro θα ονομαστεί στην πραγματικότητα το Galaxy Note 10+.

Αυτό αποκαλύφθηκε σε μια σειρά από hands-on εικόνες του Galaxy Note 10, που έχουν διαρρεύσει από το TechTalkTV στο Twitter. Όπως συμβαίνει με όλες τις πρώιμες πρακτικές διαρροές εικόνων και βίντεο, η ποιότητα των φωτογραφιών είναι απολύτως φρικτή, αλλά υπάρχουν αποκαλυπτικές λεπτομέρειες που τους προσδίδουν αξιοπιστία.

Ακριβώς όπως περιμέναμε, το Note 10 φαίνεται να έχει μια κεντρική κάμερα selfie και φαίνεται να είναι κάπως μικρότερη από αυτή του Galaxy S10. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τις δύο εικόνες όπου είναι ορατή η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός, φαίνεται να υπάρχει μια προφύλαξη από το εργοστάσιο στην οθόνη. Η άκρη της εξόδου της κάμερας στο προστατευτικό είναι επίσης ορατή και στις δύο εικόνες, καθώς συλλαμβάνει μια αντανάκλαση από το φωτιστικό. Περνώντας στην πίσω πλευρά η μόνη φωτογραφία που έχουμε από την κάμερα στο Note 10 + είναι ένα απόλυτο χάος από την θαμπάδα κίνησης. Ακόμα, η φημολογούμενη τερταπλή κάμερα είναι ορατή και (αρκετά) αναγνωρίσιμη από αυτό που έχουμε δει από τα renders.

note 10 leaks 2

Δεν έχουμε ακόμα κατορθώσει να επιβεβαιώσουμε αν όντως είναι σωστές οι εικόνες που διέρρευσαν, αλλά από αυτό που έχουμε δει, ίσως είναι μια πολύ η πρώτη πραγματική ματιά στο Galaxy Note 10+. Μια ζοφερή και χαμηλής ανάλυσης εικόνα, αλλά η πρώτη πραγματική ματιά παρ ‘όλα αυτά.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1