Διέρρευσε το UMIDIGI One Max με Waterdrop στην οθόνη, 128GB ROM και μεγάλη μπαταρία

Διέρρευσε το UMIDIGI One Max με Waterdrop στην οθόνη, 128GB ROM και μεγάλη μπαταρία


Σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία από το νέο κινητό της UMIDIGI το One Max, η οποία μας αποκάλυψε αρκετές πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο, της εταιρίας. Τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του νέου κινητού τηλεφώνου είναι η εγκοπή τύπου Waterdrop στην οθόνη τα 128Gb εσωτερικής αποθήκευσης και μια μεγάλη μπαταρία.

Από τις φωτογραφίες που πήραμε στο email μας μπορούμε να δούμε ότι το UMIDIGI One Max θα έρθει με οθόνη 6.3 ιντσών και με waterdrop επάνω της, 128GB ROM και 4150mAh χωρητικότητα μπαταρίας. Σύμφωνα με αυτές τις προδιαγραφές που διέρρευσαν, το UMIDIGI One Max μοιάζει περισσότερο με ένα high end smartphone, που η UMIDIGI σκοπεύει να κυκλοφορήσει, μετά το UMIDIGI Z2 Pro. Και δεν είναι μόνο μεγαλύτερο, όπως λέει το moto της εικόνας. Φαίνεται ότι αναμένονται περισσότερα από το UMIDIGI One Max τις επόμενες μέρες. Αλλά ποιος ξέρει;

Επίσης, από την αφίσα, μπορούμε να δούμε ότι το UMIDIGI One Max θα παγιώσει το δημοφιλές χρώμα twilight, όπως και η σειρά UMIDIGI One. Η τιμή εξακολουθεί να είναι άγνωστη ακόμα και δεν υπάρχουν περισσότερες προδιαγραφές για αυτό το τηλέφωνο σίγουρα θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για την μνήμη και τον επεξεργαστή. Αλλά σύμφωνα με την αρχή τιμολόγησης της UMIDIGI, το UMIDIGI One Max θα είναι πιο προσιτό από πολλά άλλα τηλέφωνα. Μείνετε συντονισμένοι για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις από εμάς.

umidigi one max full

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1