Διέρρευσε υψηλότερο σκορ AnTuTu που δημοσιεύτηκε ποτέ από συσκευή Realme με Snapdragon 865 | TechFreaks

Διέρρευσε υψηλότερο σκορ AnTuTu που δημοσιεύτηκε ποτέ από συσκευή Realme με Snapdragon 865 | TechFreaks


Το Android Authority έχει λάβει ένα στιγμιότυπο οθόνης που διέρρευσε με την υψηλότερη βαθμολογία που δημοσιεύτηκε ποτέ στη δημοφιλή εφαρμογή συγκριτικής ανάλυσης AnTuTu. Στις 574.985 μονάδες, το Realme RMX2071 ξεπερνά το προηγούμενο υψηλότερο σκορ των 560.217, που δημοσιεύθηκε από την επερχόμενη συσκευή Xiaomi Mi 10. Και οι δύο συσκευές τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 865 με τη GPU Adreno 650, προσφέροντας καλές επιδόσεις για το 2020.

Αυτή η νέα συσκευή, το Realme RMX2071, αναμένεται να παρουσιαστεί στο MWC τον επόμενο μήνα. Η Realme έχει προγραμματίσει 5G εκδήλωση τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. CEST, όπου αναμένουμε να δούμε το RMX2071 που έχει ανακοινωθεί ως η κορυφαία ναυαρχίδα της Realme για το 2020.

Είτε δίνετε βάση σε εφαρμογές συγκριτικής αξιολόγησης που είναι διαθέσιμες στο κοινό είτε όχι, το αποτέλεσμα αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε. Όπως μπορείτε να δείτε στο δεύτερο στιγμιότυπο οθόνης, αναφέρει συγκεκριμένα το Qualcomm SM8250 – το Snapdragon 865. Εκτός από το Mi 10 που είναι εξοπλισμένη με τον 865, η μόνη άλλη συσκευή που έχει σπάσει το φράγμα 500K στο AnTuTu είναι το Asus ROG Phone 2.

Διέρρευσε υψηλότερο σκορ AnTuTu που δημοσιεύτηκε ποτέ από συσκευή Realme με Snapdragon 865

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, πολλοί κατασκευαστές έχουν ιστορικό προσπαθειών ώστε να ξεγελάσουν τις εφαρμογές συγκριτικής αξιολόγησης για την αύξηση των αριθμών. Αλλά είναι πολύ πιθανό ότι εδώ οι αριθμοί είναι πραγματικοί καθώς είναι κοντά στους αριθμούς που μας δίνει το Xiaomi Mi 10. Πώς συγκρίνεται με το Samsung Galaxy S20 και άλλες συσκευές Snapdragon 865, θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1