Διαθέσιμη ξανά η αναβάθμιση σε Android 9 Pie για το Mi A1 | TechFreaks

Διαθέσιμη ξανά η αναβάθμιση σε Android 9 Pie για το Mi A1 | TechFreaks


Είναι πολλοί αυτοί που επέλεξαν την πρώτη συσκευή Android One της Xiaomi το Mi A1 η οποία διέθετε stock Android. Αν και άργησε πάρα πολύ η συσκευή να αναβαθμιστεί σε Android 8.1 αφού παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα και χρειάστηκε αρκετές φορές η διαθεσιμότητα της αναβάθμισης να σταματήσει δεν έγινε το ίδιο και με την αναβάθμιση σε Android Pie.

Η Xiaomi πριν μερικές εβδομάδες ετοίμασε το Android Pie για το Mi A1 με αρκετές νέες προσθήκες και νέα εμφάνιση που προσφέρει το νέο λογισμικό. Λόγω μερικών προβλημάτων όμως που παρουσιάστηκαν όπως το LTE ή μερικά παγώματα του συστήματος, σταμάτημα λειτουργίας του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και μη λειτουργία της αυτόματης φωτεινότητας η Xiaomi τράβηξε πίσω την αναβάθμιση. Όπως όλα δείχνουν όμως από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση του Mi A1 σε Android Pie χωρίς αυτά τα προβλήματα.

Αν δεν έχετε αναβαθμίσει ακόμα σε Android 9 το κινητό σας θα πρέπει να δείτε μια ένδειξη για  αυτόματη αναβάθμιση ή αν δεν την δείτε μπείτε στις Ρυθμίσεις για να την κάνετε χειροκίνητα. Είναι μια αρκετά μεγάλη αναβάθμιση οπότε καλό θα είναι να είστε συνδεδεμένοι σε κάποια Wi-fi για να την κατεβάσετε.

Αν έχετε εγκαταστήσει ήδη την αναβάθμιση σε Android 9 τότε μια μικρότερου μεγέθους ενημέρωση θα εμφανιστεί στο κινητό σας για να διορθώσει τα προβλήματα που υπήρχαν στην προηγούμενη.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1