Διαρροές από το επερχόμενο smartphone Huawei P30 με υποδοχή ακουστικών | TechFreaks

Διαρροές από το επερχόμενο smartphone Huawei P30 με υποδοχή ακουστικών | TechFreaks


Το Huawei P20 και το P20 Pro ήταν δύο από τα πιο δημοφιλή και με εξαιρετικές κριτικές smartphones του 2018. Τώρα έχουμε διαρροή από την αξιόπιστη πηγή @OnLeaks (μέσω 91mobiles) που απεικονίζουν την υποτιθέμενη συνέχεια του P20 – το Huawei P30. Εξωτερικά, δεν φαίνεται ότι η Huawei αποκλίνει πολύ μακριά από την καθιερωμένη εμφάνιση του P20 όταν πρόκειται για το νέο P30. Το μεταλλικό πολύχρωμο σχέδιο είναι εδώ καθώς και η κάθετα τοποθετημένη κάμερα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο. Η πιο σημαντική διαφορά με το P30 είναι στο κάτω μέρος της συσκευής: η επιστροφή της υποδοχής ακουστικών. Τόσο το P20 όσο και το P20 Pro δεν είχαν την αγαπημένη υποδοχή. Δύο άλλες διαφορές, από ό, τι μπορούμε να πούμε από τα renders, είναι η νέα εγκοπή τύπου waterdrop και μια τριπλή ρύθμιση της κάμερας στο πίσω μέρος. Πέρυσι, η τριπλή κάμερα προοριζόταν για το P20 Pro, ενώ το P20 είχε διπλό φακό.

Τέλος, μια μεγάλη αλλαγή είναι η απουσία ενός οπτικού σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποδεικνύοντας έντονα ότι το P30 θα έχει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Ελέγξτε τα παρακάτω renders:

Οι διαρροές από το @OnLeaks είναι συνήθως πολύ αξιόπιστες, οπότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα τα renders να μοιάζουν με το P30. Ωστόσο, το P30 και το P30 Pro θα μπορούσαν να είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, οπότε δεν είναι βέβαιο ότι το P30 Pro θα έχει επίσης υποδοχή ακουστικών, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, κ.λπ.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1