Διαρροές εικόνων από το Sony Xperia XZ4 Compact | TechFreaks

Διαρροές εικόνων από το Sony Xperia XZ4 Compact | TechFreaks


Ο αξιόπιστος leaker @OnLeaks έδωσε στην δημοσιότητα μερικά renders του Sony Xperia XZ4 Compact (μέσω του XDA Developers). Ήταν λίγο παραπάνω από μια εβδομάδα πριν που είδαμε να διαρρέουν εικόνες – επίσης από τον @OnLeaks – για το Sony Xperia XZ4.

Οι “συμπαγείς” παραλλαγές της σειράς smartphones της Sony είναι σημαντικά μικρότερες και λιγότερο πλήρεις από την κύρια γραμμή. Ενώ αυτό μπορεί να μοιάζει με μια περίεργη στρατηγική (και το αντίθετο από ό, τι κάνουν τα περισσότερα εμπορικά σήματα), σε μια αγορά όπου σχεδόν κάθε ναυαρχίδα είναι τεράστια, υπάρχουν σίγουρα πολλοί χρ’ηστες εκεί έξω που φωνάζουν για ένα τηλέφωνο που είναι λίγο μικρότερο.

Τόσο το Sony Xperia XZ1 όσο και το XZ2 είχαν μοντέλα Compact, αλλά για κάποιο λόγο το Sony Xperia XZ3 δεν είχε. Η Sony, προφανώς, τραβάει πίσω αυτή την απόφαση για την εξάλειψη της Compact παραλλαγής, γιατί …ένας θεός ξέρει, ίσως για να πιάσει αυτούς τους λίγους που θέλουν μια πιο μικρή συσκευή καθώς σε αυτά τα μεγέθη θα παίζει χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό;; Θα δούμε.

Δείτε εικόνες render και το βίντεο 360 μοιρών του Sony Xperia XZ4 Compact παρακάτω: 

xz4 sony compact leak

xz4 sony compact leak

Τα renders δεν μας δίνουν καμία ιδέα για τις προδιαγραφές του Xperia XZ4 Compact, αλλά μπορούμε να πούμε ένα δύο πράγματα από αυτά που βλέπουμε. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας μόνο αισθητήρας κάμερας στο πίσω μέρος, το κύριο XZ4 πιθανώς έχει τρεις αισθητήρες. Δεν φαίνεται επίσης να υπάρχει ένας οπίσθιος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος πιθανότατα σημαίνει ότι το XZ4 Compact έχει έναν αισθητήρα τοποθετημένο στο πλάι, ακριβώς όπως υποθέτουμε ότι θα έχει το κανονικό XZ4.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share