Διαρροές του Nokia 8.1 Plus δείχνουν σχεδιασμό hole-in-display και εγκατάστασης διπλής κάμερας | TechFreaks

Διαρροές του Nokia 8.1 Plus δείχνουν σχεδιασμό hole-in-display και εγκατάστασης διπλής κάμερας | TechFreaks


Στην Ευρώπη, η τιμή λιανικής πώλησης του Nokia 8.1, ήταν κοντά στα € 399, η οποία το τοποθετεί σταθερά στην περιοχή smartphone μεσαίας κατηγορίας. Ομοίως, το φημισμένο κινητό Nokia 9 PureView, ύψους € 799, σημαίνει ότι δεν θα είναι σε θέση όλοι να το αντέξουν οικονομικά. Ευτυχώς, φαίνεται ότι η Nokia σύντομα θα γεφυρώσει αυτό το μεγάλο κενό.

Το Nokia 8.1 Plus έχει οριστεί να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος, το νέο smartphone θα τοποθετηθεί σαν κορυφαίο (από άποψη τιμής) στην λίστα των κινητών μεσαίας κατηγορίας. Σε αντίθεση με τις πιο πρόσφατες συσκευές της Nokia που υιοθέτησαν την εγκοπή, αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο θα διαθέτει μια οπή οθόνης στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτό θα πρέπει στη συνέχεια να συνοδεύεται από μικροσκοπικά πλαίσια επάνω και στις δύο πλευρές της οθόνης 6,22 ιντσών και ένα λεπτό πηγούνι κάτω από το οποίο υπάρχει η επωνυμία Nokia.

Ρίχνοντας μια ματιά στο πίσω μέρος του smartphone, μπορείτε να δείτε μια κάθετη εγκατάσταση με δύο κάμερες στο μέσον του πίσω πλαισίου, με τη μάρκα ZEISS Optics και ένα φλας διπλού LED. Αυτό συνδυάζεται με έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που κοιτάζει προς τα πίσω. Επίσης στο πίσω μέρος υπάρχει το λογότυπο της Nokia και το εμπορικό σήμα Android One – η συσκευή θα πρέπει να ξεκινήσει με το stock Android 9 Pie απ ‘ευθείας από το κουτί.

Η ολοκλήρωση της εξωτερικής ρύθμισης είναι ένα ηχείο που βλέπει προς τα κάτω, μία θύρα USB τύπου C και μία υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Το Nokia 8.1 Plus πιθανότατα θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα στο MWC 2019 μαζί με μια σειρά άλλων συσκευών με την επωνυμία Nokia. Ωστόσο, προς το παρόν, οι εσωτερικές προδιαγραφές παραμένουν ασαφείς. Τέλος να θυμίσουμε ότι το κανονικό Nokia 8.1 έχει ήδη τον Snapdragon 710.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1