Δύο κινητά Xiaomi με Snapdragon 855 θα μπορούσαν να είναι στα σκαριά | TechFreaks

Δύο κινητά Xiaomi με Snapdragon 855 θα μπορούσαν να είναι στα σκαριά | TechFreaks


Κάπως απροσδόκητα, η Lenovo ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε επίσημα ένα smartphone με τεχνολογία Snapdragon 855 τον περασμένο μήνα, αλλά ο αγώνας μπορεί να είναι ακόμα μακρύς για ποιος μπορεί πραγματικά να κυκλοφορήσει το πρώτο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο που θα χρησιμοποιήσει τον προηγμένο επεξεργαστή της Qualcomm.

Η Xiaomi μοιάζει με έναν αρκετά ισχυρό υποψήφιο με τουλάχιστον δύο διαφορετικές συσκευές, και οι δύο από τις οποίες έχουν πρόσφατα βρεθεί με το Android 9.0 Pie λογισμικό. Αν αυτό δεν αρκεί για να σας πω ότι η Xiaomi ετοιμάζει τις εμπορικές της εκκινήσεις για το 2019, αξίζει να τονιστεί ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών του προγράμματος Geekbench είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακά.

black shark skywalker

Αυτό δείχνει ότι οι βελτιστοποιήσεις λογισμικού και υλικού είναι σχεδόν τελειωμένες, σε αντίθεση με το Galaxy S10 Lite. Ακόμα, τα Xiaomi Cepheus και Blackshark Skywalker υπολείπονται των αναφορών πολλαπλών πυρήνων που φέρεται να έχουν οριστεί από ένα προηγμένο πρωτότυπο Xeria XZ4 της Sony την περασμένη εβδομάδα, ενώ δημοσιεύουν συμπαγή σημεία μονού πυρήνα σχεδόν 3500 μονάδων.

Προφανώς, τα προαναφερθέντα monikers δεν είναι τα επίσημα ονόματα αυτών των δύο τηλέφωνων. Αυτά μπορεί να φαίνονται αδύνατο να προβλεφθούν αυτή τη στιγμή, αλλά το «Blackshark Skywalker» είναι φυσικά έτοιμο να ακολουθήσει τα βήματα του Black Shark και του Black Shark Helo, ενώ το κωδικό όνομα Cepheus να υποδηλώνει είτε την ειδική 5G έκδοση Mi Mix 3 ή ένα ολοκαίνουργιο Xiaomi Mi 9.

cepheus

Το Cepheus, παρεμπιπτόντως, είναι ένας αστερισμός στον βόρειο τμήμα του ουρανόού, που αισθάνεται σαν ένα ψευδώνυμο για τον επόμενο αστέρι της Xiaomi. Πολύ περίεργο, αυτό το κινητό παρατίθεται ως συσκευασία μόνο 6GB μνήμης RAM στη βάση δεδομένων Geekbench αυτή τη στιγμή, με το μυστηριώδες νέο Black Shark μοντέλο να έχει αναβαθμιστεί σε μια πλήρη 8 Gb RAM.

Φυσικά, και οι δύο συσκευές είναι πιθανό να έρθουν σε πολλές διαμορφώσεις μνήμης και αποθήκευσης. Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις για το πότε θα κυκλοφορήσουν ή τι τιμή θα έχουν αλλά σίγουρα αυτά τα στατιστικά μας δείχνουν ότι η Xiaomi ετοιμάζει κάτι σύντομα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1