Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας για την ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας

Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας για την ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας


Το Ν.Π.Ι.Δ. Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους τους καταναλωτές του Δήμου μας , σας ενημερώνει ότι από τη πρώτη στιγμή

πραγματοποιήσαμε όλες τις ενέργειες ώστε να ενταχθεί η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας άμεσα στη νέα νομοθεσία για τις 100 δόσεις προκειμένου να βοηθήσουμε όλους τους συμπολίτες για την αποπληρωμή των οφειλών με ευνοϊκούς όρους.
Η Δ.Ε.Υ.Α. εντάχθηκε σε ρυθμίσεις των οφειλών των 100 δόσεων σύμφωνα με την νομοθεσία 4611/2019.
Βάσει αυτής της νομοθεσίας έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε το ποσό οφειλής σας με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αφαίρεση τόκων.
Συγκεκριμένα με εφάπαξ καταβολή του ποσού οφειλής σας, επιτυγχάνεται η αφαίρεση όλων των τόκων.


Διαφορετικά, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που έχετε έρθει σε συμφωνία αφαιρείται ένα ποσοστό των τόκων:
▪ έως 24 δόσεις αφαιρείται το 80% της οφειλής
▪ έως 48 δόσεις αφαιρείται το 70% της οφειλής
▪ έως 72 δόσεις αφαιρείται το 60% της οφειλής
▪ έως 100 δόσεις αφαιρείται το 50% της οφειλής
Σας ενημερώνουμε, ότι οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων.
Κάθε δόση, πλην της τελευταίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι (20) ευρώ.
Σας εφιστούμε την προσοχή καθώς μάλιστα με την μη καταβολή τριών συνεχόμενων δόσεων ή καθυστέρηση καταβολής της τελευταίας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, η ρύθμιση σας καταργείται, ενώ σε περίπτωση που καθυστερήσετε να καταβάλλετε μία ή δύο δόσεις το ρυθμιζόμενο ποσό οφειλής σας τοκίζεται.
Όπως είναι εύκολο να αντληθεί κανείς το Δ.Σ. της υπηρεσια μας συνεχίζει μια μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει , προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τους συμπολίτες μας, σκοπός μας ως υπηρεσία ειδικού σκοπού από την αρχή της προσπάθειας έως και σήμερα είναι να βγάλουμε το Ν.Π.Ι.Δ. Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας από τον βούρκο των χρεών των παρελθόντων ετών, διατηρώντας το κοινωνικό μας πρόσωπο, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην άμεση εξυπηρέτηση και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες.
Στόχος μας είναι να εξορθολογήσουμε την λειτουργία της υπηρεσίας μας, να αυξήσουμε σε όλα τα επίπεδα τις παροχές υπηρεσιών, διεκδικώντας χρηματοδοτικά εργαλεία για την έγκριση χρηματοδότησης και την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής όπως η αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.
Αναμένουμε για τις δικιές σας ενέργειες, στα γραφεία της υπηρεσίας στο υπόγειο του Δημαρχείου καθημερινά από τις 7:30 μέχρι τις 15:00, ώστε να βοηθηθείτε εσείς και η υπηρεσία. Για την καλύτερη ενημέρωση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία μας στα τηλ: 2384024590 1ο γραφείο Δ.Ε.Υ.Α υπόγειο Δημαρχείου Αλμωπίας & 2ο γραφείο Δ.Ε.Υ.Α Δημοτικού καταστήματος Εξαπλατάνου πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου στο τηλ: 2384350324 επίσης στο mail deyaalmopias1@gmail.com
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Μοιράσου με τους φίλους σουΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι ο Λόγος της Πέλλας

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1