Εικόνες από το Samsung Galaxy A8s με οπή οθόνης και εγκατάσταση τριπλών καμερών | TechFreaks

Εικόνες από το Samsung Galaxy A8s με οπή οθόνης και εγκατάσταση τριπλών καμερών | TechFreaks


Το Samsung Galaxy A8s έχει διαρρεύσει αρκετά τον περασμένο μήνα, αλλά με τρεις ημέρες μέχρι την επίσημη αποκάλυψή του, εικόνες του smartphone μόλις εντοπίστηκαν στην ιστοσελίδα της TENAA στην Κίνα.

Μπροστά, το απεικονιζόμενο smartphone ταιριάζει με το σχέδιο που αποκαλύφθηκε από τα επίσημα teasers της Samsung. Αυτό σημαίνει ότι, αν και δεν είναι σαφώς ορατή λόγω της απενεργοποίησης της οθόνης στη φωτογραφία, υπάρχει μια οπή οθόνης στην επάνω αριστερή γωνία του πάνελ που είναι η θέση για την κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός. Επιπλέον, η λεπτή κορυφή και οι πλευρικές στεφάνες έχουν σχεδιαστεί για να συνοδεύουν ένα μικρό πηγούνι.

Όπως και πολλά άλλα smartphones της Samsung, το Galaxy A8s θα διαθέτει ένα πλαίσιο από αλουμίνιο που διαθέτει έναν διακόπτη έντασης ήχου και το πλήκτρο λειτουργίας στη δεξιά πλευρά και ένα ειδικό κουμπί Bixby κατά μήκος της αριστερής πλευράς. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ορατό στις εικόνες, αναμένεται ένα ηχείο στην κάτω πλευρά του τηλεφώνου και μια θύρα USB Type-C. Δυστυχώς, δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών.

Λαμβάνοντας μια ματιά στο πίσω μέρος, η εταιρία φαίνεται να έχει κάμψει σημαντικά τα άκρα του πίνακα με την ελπίδα βελτίωσης της πρόσφυσης. Επιπλέον, στο κέντρο του πίσω μέρους εμφανίζεται ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων ωοειδούς σχήματος, ενώ στη γωνία βρίσκεται μια κάθετη ρύθμιση κάμερας. Εδώ συναντάμε τρεις πίσω αισθητήρες, ένας από τους οποίους φαίνεται να έχει ένα LED light γύρω από αυτόν, και ένα μόνο φλας LED κάτω από τις κάμερες.

Το Galaxy A8s θα παρουσιαστεί επίσημα στην Κίνα την επόμενη Δευτέρα και θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα όπως το ασήμι που απεικονίζεται. Αρχικά, το smartphone θα είναι αποκλειστικό για την Κίνα, αλλά η Samsung τελικά αναμένεται να το φέρει στις διεθνείς αγορές αρκετά σύντομα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1