Εικόνες των Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10 + διαρρέουν σε εξαιρετικά καθαρή ποιότητα | TechFreaks

Εικόνες των Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10 + διαρρέουν σε εξαιρετικά καθαρή ποιότητα | TechFreaks


Η πολυαναμενόμενη σειρά Galaxy S10 της Samsung έχει διαρρεύσει σαν τρελή τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τεχνικά, οι διαρροές άρχισαν πολύ καιρό πριν, φυσικά, αλλά ακολουθώντας αρκετούς κύκλους ηλεκτρονικών εικόνων και απεικονίσεων, τελικά φτάνουμε να δούμε τα Galaxy S10 και S10 + σε κανονική εικόνα, αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα όπως το blockchain storage support.

Η τελευταία πραγματική απεικόνιση του επόμενου σχεδιασμού της ναυαρχίδας της Samsung προέρχεται από το γερμανικό blog AllAboutSamsung με τη μορφή ζωντανών φωτογραφιών που παρουσιάζουν φαινομενικά προηγμένα πρωτότυπα Galaxy S10 και Galaxy S10 + από διαφορετικές γωνίες.

Εάν παρακολουθείτε τις ειδήσεις, ίσως δεν θα συγκλονιστείτε που θα δείτε τις δύο νέες «Infinity Display» με cutouts οθόνης για μια απλή κάμερα που βρίσκεται μπροστά στο «κανονικό» S10 και μια διπλή ρύθμιση selfie καμερών στο plus. Αυτές οι σχετικά μεγάλες τρύπες, διαμορφωμένες ως κύκλος και οριζόντια κάψουλα, αντίστοιχα, τοποθετούνται στην επάνω δεξιά γωνία των δύο αρκετά υψηλών συσκευών αντί για την άνω αριστερή τοποθέτηση της φωτογραφικής μηχανής Galaxy A8s «hole-punch».

Μιλώντας για τις κάμερες, ενώ το AllAboutSamsung δεν έχει νέες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές των αισθητήρων απεικόνισης που βλέπουν προς τα πίσω, είναι ενδιαφέρον (αν και δεν είναι περίεργο) ότι οι συσκευές Galaxy S10 και S10 + μοιράζονται τις διατάξεις τριπλών φακών. Λάβετε υπόψη ότι το Galaxy S9 παρουσίασε ένα μόνο οπίσθιο shooter, ενώ το S9 + διπλασιάστηκε στον φωτογραφικό εξοπλισμό. Φυσικά, αυτή τη φορά, υπάρχει και μια έκδοση Lite ή E που αναμένεται να έρθει με μια υποβαθμισμένη ρύθμιση διπλής οπίσθιας κάμερας.

samsung s10 leaks

samsung s10 leaks

Παρόλο που οι οπές διάτρησης στις οθόνες των S10 και S10 Plus επέτρεψαν στην Samsung ουσιαστικά να εξαλείψει την κορυφαία στεφάνη, υπάρχει ένα μικρό αλλά αξιοσημείωτο «πηγούνι» στο κάτω μέρος των δύο τηλέφωνων, που φαίνεται πολύ πιο χοντρό από αυτό που μας παρουσίασαν τα διάφορα renders.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1