Εκπληκτικά Χαμηλή Τιμή για το Redmi Note 8 της Xiaomi από Banggood | TechFreaks

Εκπληκτικά Χαμηλή Τιμή για το Redmi Note 8 της Xiaomi από Banggood | TechFreaks


Το Banggood έχει μία πολύ καλή προσφορά για το Xiaomi Redmi Note 8 που δεν μπορούσαμε να μην την προσέξουμε. Αν είστε λάτρεις της Xiaomi και αν έχει έρθει η στιγμή να αναβαθμίσετε το κινητό σας τηλέφωνο ή αν απλά θέλετε μία ακόμα συσκευή τότε αυτή η προσφορά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

Η Banggood δίνει το Xiaomi Redmi Note 8 την Global έκδοση με 4GB RAM και 64GB εσωτερική αποθήκευση στην εκπληκτική τιμή των 135 € μαζί με τα μεταφορικά με EU Priority Line. Ναι και είναι μία από τις πιο χαμηλές τιμές που έχουμε δει για το συγκεκριμένο κινητό.

Ακολουθήστε αυτό το Link για το τηλέφωνο και όταν φτάσετε στο checkout εισάγετε τον κωδικό BG5N8CL για να λάβετε την έκπτωση!

Το Xiaomi Redmi Note 8 είναι ο μικρότερος αδερφός του Redmi Note 8 Pro και ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Redmi Note 7. Η Xiaomi αναβαθμίζει το νέο της κινητό σχεδόν σε κάθε πτυχή σε σχέση με το Redmi Note 7, αλλά έπρεπε να κάνει μερικούς συμβιβασμούς για να κρατήσει τη τιμή χαμηλή.

Το Xiaomi Redmi Note 8 διαθέτει μια πολύ όμορφη εμφάνιση με ένα γυαλιστερό πίσω μέρος το οποίο είναι πλαστικό αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτό. Έχει μια ψηλή οθόνη 19.5:9, μια μικρή εγκοπή teardrop στην κορυφή και μια λεπτή στεφάνη κάτω. Το Redmi Note 8 διαθέτει μια κύρια κάμερα 48MP με διάφραφμα f/1.8, μία 8 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide) κάμερα η οποία σας επιτρέπει να χωρέσετε περισσότερα στοιχεία στο πλαίσιο της φωτογραφίας σας, στην συνέχεια υπάρχει μία 2 MP, f/2.4, 1/5″, 1.75µm macro camera για να φωτογραφίζετε με λεπτομέρεια κάποια αντικείμενα ενώ τέλος υπάρχει και μία κάμερα 2 MP, f/2.4, 1/5″, 1.75µm, που χρησιμοποιείται σαν αισθητήρας βάθους και σας δίνει το bokeh εφέ που αναλύσαμε πιο πάνω.

Δείτε όλο το Review μας για το Redmi Note 8

Περισσότερα

 

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1