Εμφανίστηκαν οι πρώτες διαρροές renders του Moto G8 μαζί με τις πλήρεις προδιαγραφές των G8 και G8 Power | TechFreaks

Εμφανίστηκαν οι πρώτες διαρροές renders του Moto G8 μαζί με τις πλήρεις προδιαγραφές των G8 και G8 Power | TechFreaks


Μετά την κυκλοφορία τριών μοντέλων Moto G6 την άνοιξη του 2018 και μιας σειράς τεσσάρων μοντέλων Moto G7 στις αρχές του 2019, η Motorola αποφάσισε να αποκαλύψει μόλις δύο μέλη της νέας οικογένειας Moto G8 μεσαίας κατηγορίας πριν από λίγους μήνες. Αυτό που είναι ακόμη πιο περίπλοκο είναι ότι η εταιρεία που ανήκει στην Lenovo είχε αρχικά αφήσει εκτός την «κανονική» έκδοση του G8, παρόλο που ήταν πάντα προφανές ότι το Moto G8 Plus και το G8 Play δεν θα έμεναν χωρίς «αδέλφια».

Αυτά τα πρόσθετα smartphones της σειράς G8 εξακολουθούν να μην κυκλοφορούν, αλλά σύμφωνα με μια «αξιόπιστη πηγή» που αναφέρεται από τους συνήθως αξιόπιστους XDA Developers, αυτό είναι πιθανό να αλλάξει στο εγγύς μέλλον. Η εν λόγω ανώνυμη πηγή έχει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να είμαστε ενθουσιασμένοι με τα επικείμενα Moto G8 Power και G8, εκτός από κάθε είδους απεικόνιση ή συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμολόγηση των δύο mid-rangers.

Ευτυχώς, εκεί έρχεται το 91mobiles, αποκαλύπτοντας το πρώτο υψηλής ποιότητας redner Moto G8 σε δύο διαφορετικές παραλλαγές χρώματος.

Το «βασικό» Moto G8 – με τριπλή κάμερα, μέτρια οθόνη και αξιοπρεπή μπαταρία

Εμφανίστηκαν οι πρώτες διαρροές renders του Moto G8 μαζί με τις πλήρεις προδιαγραφές των G8 και G8 Power

Ενώ δεν διαθέτουμε τους επίσημους αριθμούς πωλήσεων για να υποστηρίξουμε αυτό το θέμα, πολλές ενδείξεις υποδηλώνουν ότι το Moto G7 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα του περασμένου έτους στις ΗΠΑ. Αυτό είναι προφανώς αποτέλεσμα ενός εξαιρετικού λόγου ποιότητας / τιμής που … η Motorola μπορεί να μην είναι σε θέση να αναπαράγει αυτή τη φορά.

Σε σύγκριση με το G7, το G8 φημολογείται ότι θα έχει ένα πολύ πιο ταπεινό πάνελ LCD με μια αρκετά μικρή (για τα πρότυπα του 2020) ανάλυση 1560 x 720 pixels. Αυτό είναι σχεδόν ο ίδιος αριθμός pixel των οθονών G7 Power και G8 Play, αλλά το G8 είναι λίγο μεγαλύτερο από τις δύο αυτές συσκευές, σε μια διαγώνια οθόνη των 6,39 ιντσών.

Είναι ενδιαφέρον ότι τόσο το Moto G8 όσο και το G8 Power αναμένεται τώρα να υιοθετήσουν ένα μοντέρνο σχεδιασμό οπής στην οθόνη, κάνοντάς τα διαφορετικά από το G8 Play και το G8 Plus. Διαφορετικά, και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας G8 θα πρέπει να φαίνονται σε μεγάλο βαθμό τα ίδια, με σχετικά λεπτά bezels, καθώς και ανιχνευτές δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένοι στο εικονικό λογότυπο Motorola και κατακόρυφα ευθυγραμμισμένες συστοιχίες φωτογραφικών μηχανών.

Όσον αφορά τις μηχανές λήψεως, δύο μοντέλα G8 δεν αναμένεται να διαθέτουν πανομοιότυπα συστήματα shooter, με την «τυποποιημένη» παραλλαγή, για παράδειγμα, πιθανόν να φέρει έναν κύριο αισθητήρα απεικόνισης 16MP στην πλάτη της μαζί με έναν αισθητήρα macro 2MP δανεισμένο από το Moto One Macro και ένα snapper ευρείας γωνίας 8MP. Αυτή είναι μια ελαφρώς καλύτερη ρύθμιση από τη ρύθμιση 13 + 8 + 2MP στο Moto G8 Play, ενώ ο single shooter 8MP selfie είναι πιθανότατα ο ίδιος.

Το G8 και το G8 Play θα πρέπει επίσης να μοιράζονται ένα πιο αξιοπρεπές μέγεθος μπαταρίας 4.000mAh, αλλά το προηγούμενο μοντέλο είναι πιθανό να τρέξει το Android 10 στην πλευρά του λογισμικού από το κουτί, καθώς και να συσκευάσει τον ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 665 στα Power G8 Plus και G8 σε συνδυασμό με μνήμη RAM έως 4 GB. Για άλλη μια φορά, δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τις τιμές των κινητών, αλλά αναμένουμε ότι το Moto G8 θα ξεκινήσει αρκετά χαμηλά (ίσως γύρω από στα 150 ευρώ) σε αρχική ρύθμιση RAM 2GB και 32 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Moto G8 Power – ένας πρωταθλητής μπαταρίας με τέσσερις κάμερες προς τα πίσω

Αν το έχουμε καταλάβει σωστά, το G8 Power στοχεύει ουσιαστικά να είναι κάτι μεταξύ των G7 Power όσο και του G7 πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι μια μεγάλη μπαταρία 5.000mAh θα συνδυαστεί με μια καλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών που θα έχει ανάλυση 2300 x 1080 pixel αυτή τη φορά.

Επιπλέον, το Moto G8 Power θα διαθέτει ένα εντυπωσιακό quad σύστημα καμερών που αποτελείται από 16MP βασικό shooter, 2MP macro αισθητήρα, 8MP ευρυγώνιο φακό , και έναν άλλο αισθητήρα 8MP με διάφραγμα f / 2,4 για το οποίο δεν γνωρίζουμε πολλά για την ώρα (θα μπορούσε να είναι ένας τηλεφακός;).

Το shooter που θα υπάρχει στο μπροστινό μέρος αναμένεται επίσης να αποκτήσει σημαντική αναβάθμιση και να φτάσει τα 25 megapixel, ενώ αυτή η μπαταρία θα μπορούσε να υποστηρίξει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 18W. Υπάρχει μόνο μία παραλλαγή αποθηκευτικού χώρου 64GB με 4 GB μνήμης RAM και με όλες αυτές τις ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις σε σχέση με το G7 Power, φυσικά προσδοκούμε επίσης σημαντικά υψηλότερο σημείο τιμής.

Ας ελπίσουμε ότι η Motorola θα είναι σε θέση να κρατήσει τα πράγματα σε ένα λογικό επίπεδο που δεν υπερβαίνει τα 300 ευρώ, αν και μπορούμε να δούμε το λανσάρισμα του G8 Power για 350 ή και 400 € αν και εκτιμώ ότι θα είναι αρκετά ακριβό σε αυτό το σημείο τιμών για αυτά που προσφέρει.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1