επαναστατική οθόνη, αναδυόμενη κάμερα και χωρίς εγκοπή | TechFreaks

επαναστατική οθόνη, αναδυόμενη κάμερα και χωρίς εγκοπή | TechFreaks


Η OnePlus, η οποία υπόσχεται να μην επαναπαύεται ποτέ, το κάνει πράξη, και αυτή τη φορά διαθέτει ένα τηλέφωνο που ανταγωνίζεται τα υπόλοιπα όχι μόνο από την άποψη της τιμής, αλλά επειδή προσφέρει ένα είδος επαναστατικής τεχνολογίας που δεν προσφέρει καμία άλλη ναυαρχίδα μέχρι στιγμής στην αγορά.

Το όνομα του τηλεφώνου είναι το OnePlus 7 Pro και είναι το πρώτο mainstream τηλέφωνο με οθόνη 90-hertz, ένα χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει μια ομαλή οπτική εμπειρία που μόνο εξειδικευμένα τηλέφωνα gaming έχουν προσφέρει πριν. Επίσης, είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα με μια πραγματική οθόνη από άκρη σε άκρη, υπέροχο σχεδιασμό που η εταιρί κυνηγάει για χρόνια. Το OnePlus το κατέστησε εφικτό χάρη σε έναν έξυπνο σχεδιασμό για την selfie φωτογραφική μηχανή: αναδύεται για βιντεοκλήσεις και selfies και αποσύρεται μέσα στο σώμα του τηλεφώνου όταν δεν χρησιμοποιείται. Προσθέστε σε αυτό μια αμείλικτη εστίαση για να απαλλαγείτε από κάθε δευτερόλεπτο καθυστέρησης και stutter, και το OnePlus 7 Pro μπορεί να είναι μόνο το τηλέφωνο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις το 2019.

OnePlus 7 Pro με λίγα λόγια:

Οθόνη AMOLED από άκρη σε άκρη, χωρίς εγκοπή, ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ανάλυση Quad HD
Αναδυόμενη κάμερα selfie
Snapdragon 855 chip, μέχρι 12GB RAM, υγρή ψύξη
Στερεοφωνικά ηχεία
Νέο κινητήρα κραδασμών
Μπαταρία 4.000mAh
5G
Υψηλότερη τιμή από οποιοδήποτε προηγούμενο τηλέφωνο OnePlus

Το OnePlus 7 Pro, ωστόσο, δεν είναι το μόνο τηλέφωνο που αναγγέλλει σήμερα η OnePlus: υπάρχει ένα δεύτερο μοντέλο, χωρίς το χαρακτηριστικό «Pro», απλά το OnePlus 7. Αυτό το μοντέλο είναι πιο προσιτό, αλλά έχει μια εγκοπή και φαίνεται όπως και το OnePlus 6T του περασμένου έτους, ενώ δεν διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά όπως η καινοτόμος οθόνη 90-hertz του Pro.

Επαναστατική οθόνη

oneplus 7 pro features

Το OnePlus 7 Pro διαθέτει πράγματι ρυθμό ανανέωσης των 90 hertz, αυτό σημαίνει ότι η οθόνη ανανεώνεται 90 φορές το δευτερόλεπτο σε σύγκριση με τις παραδοσιακές οθόνες που ανανεώνονται 60 φορές ανά δευτερόλεπτο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ πιο ομαλή οπτική εμπειρία, κάτι που θα παρατηρήσετε σε όλη τη χρήση σας, αλλά και κάτι που κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι επίσης. Η OnePlus το ονομάζει οθόνη Fluid AMOLED και πλέον έχει υψηλότερη ανάλυση σε Quad HD ή 3120 x 1440 pixels, οπότε όλα φαίνονται εξαιρετικά έντονα.

Η οθόνη υποστηρίζει επίσης το HDR10 + για πιο ζωντανά χρώματα, κάτι που θα εκτιμήσετε όταν παρακολουθείτε ταινίες Netflix για παράδειγμα. Παίρνετε επίσης Night Mode 2.0 που φιλτράρει το μπλε φως και ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία οθόνης της οθόνης.

Κάμερες: Τελικά καλές;

oneplus 7 cameras

Τα τηλέφωνα OnePlus ήταν γρήγορα και έτρεχαν ομαλά, αλλά πάντοτε έμειναν πίσω από τα flagships όταν πρόκειται για την ποιότητα της κάμερας. Το OnePlus 7 Pro στοχεύει να το διορθώσει. Έρχεται με τρεις πίσω κάμερες και μια pop-up μπροστινή κάμερα.

Ακολουθεί μια σύντομη ανάλυση των προδιαγραφών της κάμερας:

Βασική κάμερα 48 megapixel
8MP, 3x τηλεφακός, f / 2,4, OIS
16MP εξαιρετικά ευρεία γωνία κάμερας

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση μπορεί να είναι μόνο το μεγαλύτερο μέγεθος αισθητήρα: το Pro τώρα διαθέτει αισθητήρα 1/2-ιντσών στην κύρια κάμερα. Χρησιμοποιεί το binning pixel για να συνδυάσει τέσσερα pixels σε ένα και να προσφέρει καλύτερες φωτογραφίες, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παίρνετε επίσης ένα νέο σχέδιο φακού με 7 στοιχεία, που είναι ένας επιπλέον φακός για βελτιωμένη ποιότητα. Το διάφραγμα είναι επίσης f / 1,6, ευρύτερο από πριν, επιτρέποντας την είσοδο περισσότερου φωτός στον αισθητήρα, με αποτέλεσμα τις φωτεινότερες, χωρίς θόρυβο εικόνες τη νύχτα.

Δύο νέες βασικές λειτουργίες κάμερας είναι το UltraShot που χρησιμοποιεί έξυπνο HDR για τον έλεγχο της διακύμανσης του φωτισμού για να παράγει μια πιο ισορροπημένη εικόνα. Και έπειτα έχετε το NightScape 2.0, το ειδικό πρόγραμμα νύχτας που τώρα είναι βελτιστοποιημένο για καλύτερες λήψεις χαμηλού φωτισμού.

Όσον αφορά την κάμερα μπροστά; Ναι, αναδύεται και το πρώτο ερώτημα που τίθεται εδώ είναι: θα σπάσει; Η OnePlus λέει ότι έχει δοκιμάσει το module 300.000 φορές, το οποίο αντιστοιχεί σε χρόνια και χρόνια χρήσης ακόμα και για τη χειρότερη περίπτωση selfies. Υπάρχει κάτι άλλο πολύ ωραίο εδώ. Όταν η μπροστινή κάμερα είναι ανοιχτή, το τηλέφωνο θα παρακολουθεί συνεχώς τη λειτουργία και την θέση του και εάν αφήσετε το τηλέφωνό σας, θα εισάγει μέσα γρήγορα και αυτόματα την κάμερα, ώστε να μην σπάσει όταν πέσει το τηλέφωνο.

Ταχύτερη ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Στην πραγματικότητα, ο ταχύτερος αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη Το OnePlus 7 Pro συνοδεύεται από σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, αλλά δεν είναι το ίδιο με αυτό που ήταν στο 6T: πρόκειται για μια νέα γενιά ενός σαρωτή οπτικών δακτυλικών αποτυπωμάτων. Είναι 38% ταχύτερος από το OnePlus 6T και μπορείτε να ξεκλειδώστε το τηλέφωνο σε μόλις 0,21 δευτερόλεπτα. Πρόκειται για το ταχύτερο σύστημα ξεκλειδώματος δακτυλικών αποτυπωμάτων στον κόσμο, το οποίο είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1