Επιβεβαιώθηκαν’ τα μεγέθη οθονών των Samsung Galaxy S10, υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών | TechFreaks

Επιβεβαιώθηκαν’ τα μεγέθη οθονών των Samsung Galaxy S10, υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών | TechFreaks


Με την εκδήλωση Unpacked 2019 της Samsung σε τρεις εβδομάδες, γνωρίζουμε μερικές από τις προδιαγραφές για τα Samsung Galaxy S10E, το Galaxy S10, το Galaxy S10 + και το 5G Galaxy S10X. Σήμερα ένας κατασκευαστής θηκών με ονομασία Nimbus9 έστειλε uθήκες από τη σειρά Phantom 2 για τρία από τα προαναφερθέντα μοντέλα.

Όπως έχει τυπωθεί στο κουτί για την θήκη του, το Samsung Galaxy S10E (S10 Lite λέει στη συσκευασία) θα διαθέτει μια οθόνη 5,8 ιντσών. Τα κουτιά για το Galaxy S10 και το Galaxy S10 + εμφανίζουν τα μεγέθη οθόνης τους σε 6,1-ίντσες και 6,4-ίντσες, αντίστοιχα. Αυτό ταιριάζει με τα μεγέθη που φημολογούνται για τις οθόνες και στα τρία τηλέφωνα. Η θήκη για το Galaxy S10E διαθέτει άνοιγμα για τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα τοποθετηθεί στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου. Τα άλλα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν τον in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm. Οι θήκες και για τα τρία μοντέλα διαθέτουν cutout για υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Μπορούμε να πάρουμε μια αίσθηση για το μέγεθος του κάθε μοντέλου με βάση την κάθε θήκη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Galaxy S10E αισθάνεται αρκετά συμπαγές και χάρη στις λεπτότερες στεφάνες, το Galaxy S10 + δεν θα μοιάζει τόσο μεγάλο όσο νομίζετε. Όχι μόνο θα είναι μικρότερο από το Galaxy Note 9 (αν και οι δύο έχουν οθόνη 6,4 ιντσών), είναι μικρότερο από το Pixel 2 XL με την οθόνη 6 ιντσών.

Περισσότερα
Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1