Εργασίες καθαρισμού δεξαμενής & δικτύου ύδρευσης στην Κωνσταντία – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας

Εργασίες καθαρισμού δεξαμενής & δικτύου ύδρευσης στην Κωνσταντία – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας


Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες του Δήμου Αλμωπίας, προχώρησε σε προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού δεξαμενής & δικτυού ύδρευσης

όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν καταγράφουμε τα προβλήματα, έπειτα προγραμματίζουμε και τέλος υλοποιούμε.
Συγκεκριμένα σήμερα τετάρτη 06-12-2018 ως Υπηρεσία Ειδικού Σκοπού, φροντίσαμε για τον καθαρισμό της δεξαμενής ύδρευσης , τον καθαρισμό και την συντήρηση του δικτύου ύδρευσης, καθώς επίσης και την χλωρίωση της δεξαμενής και του δικτύου Τ.Κ. Κωνσταντίας.
Εφιστούμε την προσοχή των καταναλωτών της Τ.Κ. Κωνσταντίας για την χρήση πόσιμου νερού, λόγο του χλωριωμένου δικτύου και δεξαμενής ώστε να γίνει χρήση μετά τις 17:00 προκειμένου να διαφυλαχτεί η υγεία των καταναλωτών.
Όλες οι ενέργειες που πραγματοποιούμε ως Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας με το ακούραστο και λιγοστό προσωπικό μας βασίζονται στην συνεργασία, βασικός συνεργάτης μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλμωπίας, διαθέτοντας προσωπικό μηχανήματα και θέληση για προσφορά. Επίσης άριστη ήταν και η συνεργασία του προέδρου της Τ.Κ. Κωνσταντίας με μόνο στόχο την αναβάθμιση των παροχών ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
Ο προγραμματισμός για τον καθαρισμό των δεξαμενών και των δικτύων ύδρευσης από την Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας θα συνεχιστεί με τις Τ.Κ. Σαρακηνών και Τ.Κ. Προμάχων, στόχος μας είναι να καθαριστούν και να χλωριωθούν όλες οι δεξαμενές και τα δίκτυα των Τοπικών Κοινοτήτων για την ασφάλεια και την υγιεινή των συμπολιτών μας, όπως γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε κάθε Τοπική Κοινότητα του Δήμου μας.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Μοιράσου με τους φίλους σουΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι ο Λόγος της Πέλλας

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1