Η έγκριση από την FCC φέρνει τη σειρά Google Pixel 4 ένα βήμα πιο κοντά στο να ξεκινήσει | TechFreaks

Η έγκριση από την FCC φέρνει τη σειρά Google Pixel 4 ένα βήμα πιο κοντά στο να ξεκινήσει | TechFreaks


Αυτή είναι μια μεγάλη χρονιά για τα μοντέλα Google Pixel, καθώς η Google έχει τεράστια σχέδια για την τέταρτη γενιά. Με την επιτυχία του Pixel 3a και του Pixel 3a XL στα μέσα της χρονιάς, η Google πολύησε 88% περισσότερες συσκευές Pixel κατά το δεύτερο τρίμηνο σε ετήσια βάση. Αυτό δίνει μεγαλύτερη ορμή στην εταιρία στην αναμενόμενη κυκλοφορία του Pixel 4 και του Pixel 4 XL.

Η Google ελπίζει ότι θα έχει πάρει με επιτυχία τη σειρά τηλεφώνων της στην επόμενη βαθμίδα όπου θα αμφισβητήσει το iPhone της Apple και τις συσκευές ναυαρχίδας της Samsung. Για να γίνει αυτό, η Google προσθέτει μια λειτουργία που ονομάζει Motion Sense. Αυτό χρησιμοποιεί τα ραντάρ Soli της εταιρείας για να επιτρέψει στο Pixel 4 να ελέγχεται με μικρές κινήσεις του χεριού. Ένα βίντεο που ο κατασκευαστής κυκλοφόρησε τον Ιούλιο έδειξε πως ένας χρήστης Pixel μπορεί να αλλάζει τραγούδια, να αναβάλλει ξυπνητήρια και να σιωπά τις τηλεφωνικές κλήσεις με ένα κούνημα του χεριού. Η Google μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία που αποκαλύπτει τους πολυάριθμους αισθητήρες που θα βρεθούν στο μέτωπο του Pixel 4. Μερικοί από τους αισθητήρες θα χρησιμοποιηθούν για ένα ασφαλές σύστημα αναγνώρισης προσώπου το οποίο θα αμφισβητήσει το Face ID της Apple. Δεν έχουμε δει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στη γραμμή Pixel 4, αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς την πιθανότητα ότι υπάρχει ένας στην οθόνη.

Όσο για τα τσιπ Soli, το Pixel 4 και το Pixel 4 XL έχουν πιστοποιηθεί από την FCC (μέσω του Android Police) με αριθμούς ταυτότητας A4RG020J, A4RG020I, A4RG020MN και A4RG020PQ. Η καταχώρηση της FCC περιλαμβάνει την έγκριση για τη μετάδοση των συσκευών στο φάσμα των 58-63.5GHz, η οποία συμπίπτει με τις συχνότητες που η εταιρία κυκλοφόρησε για την Soli νωρίτερα αυτό το έτος. Αυτή η σειρά θα χρησιμοποιηθεί επίσης για το νέο σύστημα αναγνώρισης προσώπου Pixel. Το τελευταίο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν ο χρήστης φτάσει κοντά στο τηλέφωνο. Αυτό θα μπορούσε να είναι κλάσματα του δευτερολέπτου από το χρόνο που θα πάρει τη συσκευή για να ξεκλειδώσει με το πρόσωπο του χρήστη. Οι οθόνες της σειράς Pixel 4 θα έχουν ρυθμό ανανέωσης 90Hz για την ομαλή απεικόνιση των παιχνιδιών. Το παραδοσιακό smartphone, συμπεριλαμβανομένων όλων των προηγούμενων μοντέλων Pixel, διαθέτει ένα ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

pixel 4 front camera

Η Google, για πρώτη φορά, εξοπλίζει τα επερχόμενα μοντέλα Pixel με πολλές κάμερες στο πίσω μέρος. Θα τοποθετηθούν σε μια τετράγωνη μονάδα κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία του πίσω μέρους του τηλεφώνου (σκεφτείτε το iPhone 11). Το Pixel 4 θα διαθέτει μία βασικη κάμερα  και μία που θα χρησιμοποείται σαν τηλεφακός στο πίσω μέρος με οπτικό ζουμ 2x. Το Pixel 4 XL θα έχει αυτές τις δύο συν ένα επιπλέον φασματικό αισθητήρα. 

Τα έγγραφα FCC αποκαλύπτουν επίσης υποστήριξη για τις ζώνες LTE 2, 4, 5, 7, 12, 13, 14, 17, 25, 26, 30, 38, 41, 48, 66 και 71. Υπάρχει επίσης η συνήθη υποστήριξη GSM και CDMA . Η Google ζήτησε εμπιστευτικότητα, προκειμένου να εμποδίσει την FCC να διαρρέει εικόνες ή άλλα ζουμερά στοιχεία των νέων τηλεφώνων.

Η σειρά Pixel 4 θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα και θα ξεκινήσει μια εβδομάδα ή δύο αργότερα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1