Η αυτόματη προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα έρχεται στα Android Messages | TechFreaks

Η αυτόματη προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα έρχεται στα Android Messages | TechFreaks


Η νέα αυτόματη λειτουργία προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα στα μηνύματα Android που θα αναλύσει τα εισερχόμενα μηνύματα σας για την ανίχνευση και απομάκρυνση όλων των ανεπιθύμητων μηνυμάτων έχει αρχίσει να φτάνει σε ορισμένους χρήστες, όπως εντοπίστηκε από το Android Police.

Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται ως ενημέρωση διακομιστή και θα ειδοποιηθείτε ότι είναι διαθέσιμο μέσω αναδυόμενου παραθύρου στην εφαρμογή Μηνύματα Android. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια δυνατότητα εξαίρεσης που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Και σε περίπτωση που ανησυχείτε για την ανάγνωση των μηνυμάτων σας από την Google, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε πιέζοντας το εικονίδιο 3 σημείων στην εφαρμογή Μηνύματα και στη συνέχεια επιλέγοντας την καρτέλα Για προχωρημένους, όπου θα βρείτε την εναλλαγή “Προστασία κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας”.

Δεδομένου ότι αυτό είναι της Google και υπάρχει κάποια συλλογή δεδομένων που συμβαίνει, φυσικά, θα θελήσετε να ξέρετε ακριβώς τι είναι η συλλογή της Google και πώς χρησιμοποιείται. Ακολουθεί μια επίσημη δήλωση που η Google παρείχε για το TheVerge που εξηγεί αυτό:

“Για να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων, η Google αποθηκεύει προσωρινά τους αριθμούς τηλεφώνου των ατόμων που στέλνουν και λαμβάνουν μηνύματα μαζί σας και τις ώρες που έχουν επικοινωνήσει μαζί σας, αλλά δεν αποθηκεύει τον αριθμό τηλεφώνου σας ή το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων.”

Είναι ενδιαφέρον ότι η ίδια η Google εξηγεί ότι αν επιλέξετε να αναφέρετε μη αυτόματα ένα μήνυμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, τότε το περιεχόμενο του μηνύματος θα αποσταλεί επίσης στην Google. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμη πόσο καλά λειτουργεί το νέο αυτόματο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας της Google, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το αυξανόμενο ποσό spam μηνυμάτων κειμένου, θα μπορούσε να είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία για πολλούς χρήστες Android.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share