Η δεύτερη ενημερωμένη έκδοση Android Pie beta του Galaxy S9 / S9 + φέρνει βελτιώσεις στις selfies | TechFreaks

Η δεύτερη ενημερωμένη έκδοση Android Pie beta του Galaxy S9 / S9 + φέρνει βελτιώσεις στις selfies | TechFreaks


Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την πρώτη κυκλοφορία του λογισμικού Android 9 Pie για το Galaxy S9 και S9 +, η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής smartphone επιστρέφει με τη δεύτερη ενημέρωση του λογισμικού της, η οποία περιέχει αρκετές βελτιώσεις.

Αν και ανέρχεται σε πάνω από 700MB, το επίσημο changelog της ενημερωμένης έκδοσης περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις στην μπροστινή κάμερα. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι τα πρόσωπα θα εμφανίζονται τώρα πιο φωτεινά υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές βελτιώσεις στη σταθερότητα σε όλο το λειτουργικό σύστημα, όπως και βελτιώσεις στην ασφάλεια – η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Νοεμβρίου 2018. Εκτός από αυτές τις αλλαγές, όμως, το λογισμικό φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο.

Η Samsung ξεκίνησε σήμερα τη δεύτερη φάση του προγράμματος beta. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Galaxy S9 και του Galaxy S9 + στην Ευρώπη μπορούν τώρα να επωφεληθούν από το λογισμικό beta. Ωστόσο, παρά το πρόσφατο άνοιγμα εγγραφών για χρήστες Galaxy Note 9 στις ΗΠΑ, το πρόγραμμα σε άλλες αγορές, όπως η Ευρώπη, εξακολουθεί να φαίνεται ότι περιορίζεται στα Galaxy S9 και S9+.

Η τελική έκδοση της ενημερωμένης έκδοσης Android Pie, η οποία ολοκληρώνεται με την επικάλυψη One UI, θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στις προαναφερόμενες συσκευές. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, οι συσκευές Galaxy Note 8 και Galaxy S8 του περασμένου έτους θα μπορούσαν στη συνέχεια να λάβουν το λογισμικό τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1