η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι μεγάλη | TechFreaks

η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι μεγάλη | TechFreaks


Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά καλό συμπαγές smartphone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα με το ένα χέρι και να το μεταφέρετε άνετα στην τσέπη σας, υπάρχει ένας νέος βασιλιάς στην πόλη: το Galaxy S10e. Σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα αδέλφια του, το S10e είναι μια αναπνοή φρέσκου αέρα για όσους αναζητούν ένα σχετικά μικρό αλλά εξαιρετικό τηλέφωνο.

Αλλά τι συμβαίνει όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;

Σε σχέση με τα άλλα δύο Samsung Galaxy S10, το S10e έχει τη μικρότερη μπαταρία και από τα τρία νέα τηλέφωνα:

Galaxy S10e: 3100mAh
Galaxy S10: 3400mAh
Galaxy S10 Plus: 4100mAh

Το phonearena έκανε τη δοκιμή μπαταρίας και σύγκρινε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του S10e με ένα ενοποιημένο ιδιόκτητο script το οποίο διαθέτει και μας παρουσίασε τα αποτελέσματα. Δυστυχώς για αυτό το συμπαθητικό συμπαγές τηλέφωνο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κάτω από το μέσο όρο:

s10e battery test

Το phonearena μέτρησε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τρέχοντας ένα προσαρμοσμένο web-script, σχεδιασμένο να αναπαράγει την κατανάλωση ρεύματος της τυπικής χρήσης της πραγματικής ζωής. Όλες οι συσκευές που διέρχονται από τη δοκιμή έχουν τις οθόνες τους ρυθμισμένες σε φωτεινότητα 200-nit.

Το S10e «αντέχει» 7 ώρες στη δοκιμή και οι εντυπώσεις και την πραγματική ζωή ταιριάζουν με αυτό το σκορ: η μπαταρία του S10e αποστραγγίζεται γρήγορα και ενώ τις περισσότερες φορές θα μπορείτε να βγάζετε όλη την ημέρα χωρίς να φορτίζετε το τηλέφωνό σας, η βαριά χρήση του τηλεφώνου πιθανόν να αποστραγγίσει την μπαταρία πριν από το τέλος της ημέρας.

Και αυτό είναι λίγο κρίμα, δεδομένου ότι το S10e είναι ένα τόσο συμπαθητικό compact smartphone. Tο μοντέλο που δοκιμάστηκε από το phonearena είναι το Exynos, όχι η έκδοση Snapdragon.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1