Η διαρροή του Google Pixel 4 δείχνει «punch-hole» οθόνη και δύο κύριες κάμερες για την επόμενη ναυαρχίδα της Google | TechFreaks

Η διαρροή του Google Pixel 4 δείχνει «punch-hole» οθόνη και δύο κύριες κάμερες για την επόμενη ναυαρχίδα της Google | TechFreaks


Το Google Pixel 3 και το Pixel 3 XL ήταν (και εξακολουθούν να είναι) δύο υπέροχα τηλέφωνα από πολλές απόψεις, ειδικά όσον αφορά το λογισμικό και τις φωτογραφικές μηχανές. Τα σχέδιά τους, ωστόσο, είναι μια διαφορετική ιστορία. Μετά την επίσημη αποκάλυψη πέρυσι, το Pixel 3 XL, το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο στην εγκοπή και το πηγούνι, είχαν κατηγορηθεί για τις υπερβολικές αναλογίες τους. Η Google φαινόταν να ακολουθεί τις τάσεις, αντί να προτείνει πρωτότυπες ιδέες, και στο μυαλό του κόσμου, δεν έκανε ούτε μια καλή δουλειά.

Και ενώ το Pixel 3 XL πήρε κακές κριτικές από την άποψη του σχεδιασμού, το βασικό μοντέλο Pixel 3 είχε λίγο πιο επιεικείς κριτικές. Όχι επειδή ήταν ιδιαίτερα κομψό, αλλά μάλλον επειδή είχε τουλάχιστον ένα συμμετρικό «πρόσωπο», το οποίο, παρά το μέγεθος των κορυφαίων και κατώτερων bezels του, κατάφερε να φαίνεται καλύτερα από το μοντέλο XL.

Φέτος, η Google μπορεί να ακολουθήσει και πάλι τις τάσεις του σχεδιασμού με τα Pixel 4 και Pixel 4 XL. Σύμφωνα με μια εικόνα που διέρρευσε πρόσφατα, που υποτίθεται ότι δείχνει το σχέδιο είτε του βασικού είτε του μοντέλου XL, η Google μπορεί να εργάζεται σε μια οπή οθόνης για το Pixel 4.

Η εικόνα δεν έχει επαληθευτεί ακόμα, αλλά αν αποδειχθεί ότι είναι σωστή, τότε το Google Pixel 4 μπορεί να είναι πολύ πιο κομψό από ό, τι ο προκάτοχός του. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι σίγουρα δεν συμπαθούν τη φωτογραφική μηχανή οπής στην οθόνη που απεικονίζεται στην εικόνα, τουλάχιστον τα bezels φαίνονται πολύ, πολύ λεπτότερα από ό, τι πέρυσι.

pixel 4 leaks

Εκτός από την κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός, ένα άλλο σημείο ενδιαφέροντος είναι η κύρια ρύθμιση της κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Κρίνοντας από την εικόνα, αν και αυτή η συγκεκριμένη περιοχή στερείται λεπτομέρειας, το ωοειδές σχήμα της μονάδας κάμερας μπορεί να προτείνει δύο κύριες κάμερες για μοντέλα Pixel του τρέχοντος έτους. Η Google έχει κάνει θαύματα με ένα μόνο snapper, οπότε φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν δύο.

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα στην πλάτη του τηλεφώνου είναι η έλλειψη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αν αυτή η εικόνα είναι σωστή, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει είτε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη είτε έναν ενσωματωμένο στο κουμπί power του Pixel 4.

Θα σας ενημερώνουμε σχετικά με αυτή τη διαρροή του Google Pixel 4 καθώς ξετυλίγεται η ιστορία.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1