Η εκδήλωση ανακοίνωσης της σειράς Huawei P30 είναι επίσημα προγραμματισμένη για τις 26 Μαρτίου | TechFreaks

Η εκδήλωση ανακοίνωσης της σειράς Huawei P30 είναι επίσημα προγραμματισμένη για τις 26 Μαρτίου | TechFreaks


Για μεγάλο χρονικό διάστημα, υποθέσαμε ότι τα επόμενα κινητά τηλέφωνα Huawei θα παρουσιαστούν στο Mobile World Congress 2019 στη Βαρκελώνη αυτό το μήνα. Ακόμα και η Samsung έλαβε υπόψη της αυτή τη δυνατότητα κατά τον προγραμματισμό του τελευταίου γεγονότος Unpacked αρκετές ημέρες πριν από την έναρξη της εμπορικής έκθεσης MWC για να βεβαιωθεί ότι η οικογένεια Galaxy S10 θα νικήσει τη σειρά Huawei P30 στο προσκήνιο.

Αλλά όπως και πέρυσι, ο δεύτερος μεγαλύτερος πωλητής smartphone στον κόσμο έχει διαφορετικά σχέδια από την υπόλοιπη βιομηχανία, θέλοντας να κάνει το δικό της event στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι. Η ημερομηνία, έγινε teased από το πολωνικό υποκατάστημα της εταιρείας πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά τώρα είμαστε πλέον πιο σίγουροι, μαζί με έναν λαμπερό χώρο όπου τα Huawei P20 και P20 Pro είδαν το φως της ημέρας το Μάρτιο του 2018.

Η επίσημη επιβεβαίωση της Huawei στο Twitter συνοδεύεται από ένα φαινομενικά γενικό βίντεο 10 δευτερολέπτων που μας οδηγεί σε μια περιοδεία σε μερικά από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Γαλλίας. Αλλά με τη δεύτερη ματιά, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι όμορφες εικόνες του Πύργου του Άιφελ, της Αψίδας του Θριάμβου και του καθεδρικού ναού Notre-Dame έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις προηγμένες δυνατότητες μεγέθυνσης της επερχόμενης σειράς Huawei P30.

Το Huawei P20 Pro μπορεί να χρησιμοποιήσει ήδη τις τρεις κάμερες με οπίσθιο φωτισμό για να προσφέρει εντυπωσιακή λειτουργικότητα 5x «υβριδικού ζουμ», ενώ το P30 Pro αναμένεται φυσικά να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, ταιριάζοντας τουλάχιστον με την εκλεπτυσμένη ικανότητα απεικόνισης του Mate 20 Pro και ενδεχομένως προσθέτοντας έναν τέταρτο αισθητήρα στο μείγμα για 3D combos ToF (Time-of-Flight). Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το «κανονικό» Huawei P30 θα αναβαθμιστεί από δύο σε τρεις πίσω shooters, πιθανώς ικανό να τραβήξει ζουμ εικόνες με την ίδια σαφήνεια με την παραλλαγή Pro.

Προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε και να επιβεβαιώσουμε όλα όσα αποκαλύφθηκαν σχετικά με τα P30 και P30 Pro μέχρι στιγμής, καθώς τα παιχνίδια της Huawei ξεκινούν με αρκετά «παιχνιδιάρικο» τρόπο σήμερα.

Περισσότερα

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1