Η ενημέρωση του Galaxy Note 9 για Android Pie κυκλοφορεί μπροστά από το χρονοδιάγραμμα | TechFreaks

Η ενημέρωση του Galaxy Note 9 για Android Pie κυκλοφορεί μπροστά από το χρονοδιάγραμμα | TechFreaks


Το Android 9, επίσης γνωστό ως Android Pie, κυκλοφόρησε από τον Αύγουστο, αλλά οι περισσότεροι κατασκευαστές τηλεφώνων χρειάζονται συνήθως τουλάχιστον μερικούς μήνες για να προετοιμάσουν τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος πριν μπορέσουν να το μεταφέρουν σε συσκευές καταναλωτών.

Η Samsung είναι μια από τις εταιρείες που με τις ενημερώσεις λογισμικού και με τα τηλέφωνά τους να είναι οι κύριοι παίκτες στον τομέα του Android, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ανυπόμονα περιμένουν να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται με το Android Pie.

Για μερικούς, η αναμονή τελείωσε! Συγκεκριμένα, αυτοί οι «μερικοί» είναι οι ιδιοκτήτες του Galaxy Note 9 και ακόμη πιο συγκεκριμένα αυτοί που ζουν στη Γερμανία. Τουλάχιστον προς το παρόν, εκεί είναι το σημείο όπου η ενημέρωση έχει εντοπιστεί από τo SamMobile. Ενώ οι πιο πρόθυμοι χρήστες επέλεξαν πρόσβαση στην beta έκδοση του Android Pie, αυτή η ενημέρωση φέρνει τη σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος σε όλους, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα σφάλματα και τα προβλήματα πρέπει να μην υπάρχουν (σπάνια συμβαίνει, αλλά μπορούμε πάντα να ελπίζουμε).

Η ενημέρωση φέρει το όνομα N960FXXU2CRLT και μαζί με το Android 9, φέρνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Ιανουαρίου. Συνήθως, όταν μια ενημέρωση έρχεται στο τηλέφωνό σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση γι ‘αυτό, αλλά αν νομίζετε ότι η Samsung «κρύβει» το Pie από εσάς, μπορείτε να μεταβείτε στην περιοχή Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού> Λήψη ενημερώσεων με μη αυτόματο τρόπο και βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την τελευταία διαθέσιμη έκδοση.

Για τους χρήστες της Samsung, η εναλλαγή στο Android 9 είναι μια σημαντική αλλαγή, καθώς από τότε έρχεται το νέο One UI, φέρνοντας μια οπτική αναθεώρηση και νέες λειτουργίες στο smartphone σας. 

Αρχικές εκτιμήσεις από τη Samsung ήταν για την κυκλοφορία της να γίνει περίπου στις 15 Ιανουαρίου. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι ακόμα 4 Ιανουαρίου, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η ενημέρωση θα έρθει στη συσκευή σας πριν από αυτήν την ημερομηνία.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1