Η ενημέρωση του Huawei Mate 20 Pro φέρνει καλύτερο ξεκλείδωμα προσώπου, πιο φυσικά χρώματα σε λειτουργία AI | TechFreaks

Η ενημέρωση του Huawei Mate 20 Pro φέρνει καλύτερο ξεκλείδωμα προσώπου, πιο φυσικά χρώματα σε λειτουργία AI | TechFreaks


Το Huawei Mate 20 Pro είναι αναμφισβήτητα το πιο χαρακτηριστικό smartphone τους τελευταίους 12 μήνες, προσφέροντας τα πάντα από μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας μέχρι την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Η εταιρεία έχει επίσης παραδώσει αρκετές αξιοσημείωτες ενημερώσεις και δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Η Huawei μόλις δημοσίευσε μια άλλη ενημερωμένη έκδοση, με την ένδειξη 9.0.0.171, σύμφωνα με το GSMArena. Η νέα ενημέρωση της Huawei είναι περίπου 482MB και φέρνει μερικές βελτιώσεις. Για αρχή, η εταιρεία έχει βελτιστοποιήσει το ξεκλείδωμα του προσώπου για «ορισμένα σενάρια». Σε απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι η αναγνώριση προσώπου είναι καλύτερη σε δύσκολες συνθήκες. Αλλά οι βελτιώσεις δεν είναι μόνο στο ξεκλείδωμα του προσώπου.

Η Huawei έχει επίσης βελτιώσει την ποιότητα της φωτογραφίας όταν χρησιμοποιεί την επιλογή Master AI, λέγοντας ότι οι φωτογραφίες θα πρέπει τώρα να έχουν «πιο φυσικά, αυθεντικά χρώματα.» Η εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής της Huawei σας δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ τριών χρωμάτων, ώστε να μπορείτε πάντα να έχετε μια πιο κορεσμένη εμφάνιση (αν θέλετε).

Οι προσαρμογές της φωτογραφικής μηχανής δεν σταματούν εκεί, καθώς η Huawei έχει επίσης καθορίσει τις αποκλίσεις μεταξύ της προεπισκόπησης και της πραγματικής φωτογραφίας καθώς και της κάμερας που δεν μπορεί να ξεκινήσει σε «ορισμένα σενάρια». Τέλος, ο Κινέζος κατασκευαστής συμπεριέλαβε τις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας της Google για το Δεκέμβριο του 2018 στην ενημερωμένη έκδοση. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγες μέρες ή εβδομάδες για να δείτε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, στο δικό σας Mate 20 Pro.

Σηματοδοτεί το τελευταίο σε μια σειρά ενημερώσεων για τη ναυαρχίδα του τέλους του 2018. Οι προηγούμενες ενημερώσεις έχουν ενεργοποιήσει το ζουμ AI, καλύτερη σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, βελτιωμένη ποιότητα φωτογραφιών και πολλά εφέ που σχετίζονται με βίντεο.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1