Η ενημέρωση του YouTube φέρνει συστάσεις λήψης βίντεο σε όλους | TechFreaks

Η ενημέρωση του YouTube φέρνει συστάσεις λήψης βίντεο σε όλους | TechFreaks


Μετά από λιγότερο από ένα μήνα δοκιμών, η νέα δυνατότητα του YouTube να εμφανίζει συστάσεις λήψης (download) βίντεο τέθηκε σε λειτουργία νωρίτερα σήμερα. Αρχικά το χαρακτηριστικό ήταν διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές, το νέο χαρακτηριστικό τώρα μεταφέρεται σε ένα ευρύτερο κοινό, τόσο στις πλατφόρμες Android όσο και στο iOS.

Η εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης θα επιτρέψει στους χρήστες του YouTube να βλέπουν μια λίστα προτεινόμενου περιεχομένου στη σελίδα «Λήψη» κάτω από τα βίντεο που έχουν ήδη ληφθεί για προβολή εκτός σύνδεσης. Αυτές οι συστάσεις δεν θα κατέβουν αυτόματα για να εμφανιστούν στη σελίδα «Λήψεις», θα χρειαστεί να πατήσετε το εικονίδιο λήψης αν θέλετε να κατεβάσετε τα προτεινόμενα video.

Εάν το τηλέφωνό σας συμβαίνει να είναι εκτός σύνδεσης όταν θέλετε να κάνετε λήψη των προτεινόμενων βίντεο, την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε σε ένα δίκτυο Wi-Fi, το βίντεο θα αρχίσει να κατεβαίνει αυτόματα. Η νέα δυνατότητα μπορεί εύκολα να απενεργοποιηθεί εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε συστάσεις λήψης βίντεο.

Πηγαίνετε απλώς στο προφίλ σας, πατήστε Ρυθμίσεις / Backgrounds & Downloads και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή «Προβολή λήψεων» στη θέση εκτός λειτουργίας (off). Όταν απενεργοποιείται, οι  προτάσεις λήψεων δεν θα πρέπει να εμφανίζοντα πλέονι στη σελίδα «Λήψεις».

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1