Η ενημέρωση των Samsung Galaxy S9 και S9 + προσθέτει τη λειτουργία Night Mode και άλλες βελτιώσεις | TechFreaks

Η ενημέρωση των Samsung Galaxy S9 και S9 + προσθέτει τη λειτουργία Night Mode και άλλες βελτιώσεις | TechFreaks


Τα τελευταία χρόνια της Samsung, τα Galaxy S9 και S9 + αποκτούν νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην τελευταία ενημερωμένη έκδοση, η οποία περιέχει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουνίου. Όπως λέει ο τίτλος, η πιο σημαντική προσθήκη είναι η νέα λειτουργία Night Mode, μια λειτουργία που η Samsung είχε κρατήσει για τη σειρά Galaxy S10.

Εκτός από τη λειτουργία «Night Mode«, η ενημερωμένη έκδοση περιέχει ένα σύνολο βελτιώσεων που αποσκοπούν στην περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας της συσκευής. Για παράδειγμα, η απόδοση της φωτογραφικής μηχανής έχει βελτιωθεί, και το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια του τηλεφώνου και τη χρησιμότητα του QR Code Reader.

Έχουν προστεθεί μερικά νέα πράγματα, όπως η μπάρα έντασης θολώματος φόντου για την selfie κάμερα και η δυνατότητα ρύθμισης της θόλωσης φόντου με οκτώ επίπεδα έντασης στην οθόνη προεπισκόπησης, όταν ρυθμίζεται η λειτουργία ζωντανής εστίασης.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνονται στις περιοχές επείγουσας ενημέρωσης όπως μηνύματα, επαφές και γκαλερί. Η ενημέρωση είναι αρκετά μεγάλη στα 575MB, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο στο τηλέφωνό σας. Λάβετε υπόψη ότι μόλις εφαρμόσετε την ενημερωμένη έκδοση, δεν θα μπορείτε να πάτε πίσω στην προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Τέλος, φαίνεται ότι η νέα ενημέρωση κυκλοφορεί στην Ασία πρώτα, όπως αναφέρει η TizenHelp. Προς το παρόν, οι χρήστες των συσκευών Samsung Galaxy S9 και S9 + στην Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την ενημέρωση του Ιουνίου, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι μια ευρύτερη κυκλοφορία της έκδοσης θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και πιθανότατα θα την δούμε στην Ευρώπη μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.

Η ενημέρωση των Samsung Galaxy S9 και S9 + προσθέτει τη λειτουργία Night Mode και άλλες βελτιώσεις

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1