Η λεπτή ισορροπία του Carl F. Bucherer Manero Flyback σε ροζ χρυσό | MonoNews

Η λεπτή ισορροπία του Carl F. Bucherer Manero Flyback σε ροζ χρυσό | MonoNews


Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Με την εισαγωγή του χρονογράφου Manero Flyback πέρυσι, η Carl F. Bucherer μας έδωσε ένα ρολόι με όλα τα καλά στοιχεία ενός χρονογράφου εμπνευσμένου από τη δεκαετία του 1940. Τώρα, η εταιρεία πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας μία λαμπερή κάσα από ροζ χρυσό, η οποία του προσδίδει μία κομψή πολυτέλεια, χωρίς όμως να του αλλοιώνει τον χαρακτήρα.

Η κάσα είναι αρκετά μεγάλη, στα 43 χιλιοστά, ενώ οι καμπύλες της θυμίζουν τα ρολόγια που κατασκεύαζε η Bucherer στη δεκαετία του 1960. Λεπτομέρειες όπως η λέξη FLYBACK γραμμένη με κόκκινα γράμματα στο κάτω μέρος του καντράν και η κόκκινη κλωστή στο μαύρο δερμάτινο λουρί έρχονται να κάνουν αντίθεση με την αίσθηση πολυτέλειας που βγάζει η κάσα και να μας θυμίσουν ότι, στη βάση του, πρόκειται για ένα ρολόι καθημερινής χρήσης. Πρόκειται για μία δύσκολη ισορροπία που εδώ επιτυγχάνεται αριστοτεχνικά, και ίσως να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για όσους συνηθίζουν να φορούν πιο καθημερινά ρολόγια, αλλά θέλουν και ένα ελαφρώς πιο πολυτελές κομμάτι.

Κάτω από το καντράν βρίσκεται η καλίμπρα CFB 1970, ένας αυτόματος μηχανισμός με απόθεμα ενέργειας 42 ωρών, του οποίου τις λεπτομέρειες μπορεί να θαυμάσει κανείς από το πίσω μέρος της κάσας.

Τα βασικά

Μάρκα: Carl F. Bucherer
Μοντέλο: Monaro Flyback (Retro Design) In Rose Gold
Διάμετρος: 43 mm
Πάχος: 14,45 mm
Υλικό κάσαςΡοζ χρυσός
Χρώμα καντράνΜαύρο
Αντοχή στο νερό: 30 μέτρα
Λουρί/ΜπρασελέΔερμάτινο λουρί

Ο μηχανισμός

Καλίμπρα: CFB 1970
ΛειτουργίεςΏρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημερομηνία, χρονογράφος flyback με totalizer 30 λεπτών
Διάμετρος: 30,4 mm
Πάχος: 7,9 mm
Απόθεμα ενέργειας: 42 ώρες
ΚούρδισμαΑυτόματο

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τιμή: 16.900 δολάρια
Διαθεσιμότητα: Μετά την έκθεση
Baselworld 2019.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το MonoNews

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1