Η πρώην θυγατρική της Huawei θα ανακοινώσει νέα ναυαρχίδα στις 18 Ιανουαρίου | TechFreaks

Η πρώην θυγατρική της Huawei θα ανακοινώσει νέα ναυαρχίδα στις 18 Ιανουαρίου | TechFreaks


Η Honor, πρώην θυγατρική της κινεζικής τεχνολογικής εταιρίας Huawei, επιβεβαίωσε ότι η νέα ναυαρχίδα της, το Honor V40 5G, θα ανακοινωθεί σύντομα. Η εταιρεία πήγε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo για να αποκαλύψει ότι το νέο κινητό της θα παρουσιαστεί στις 18 Ιανουαρίου. Ένα συνοδευτικό κλιπ μας δίνει επίσης μια ματιά στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, αποκαλύπτοντας ότι θα έχει καμπύλη οθόνη με διακοπή για δύο φωτογραφικές μηχανές selfie.

Επειδή η Huawei δεν κατέχει πλέον της Honor και το απόθεμα των chip Kirin φέρεται να είναι περιορισμένο, το V40 είναι απίθανο να διαθέτει το 5nm Kirin 9000. Αντ ‘αυτού, προφανώς θα τροφοδοτείται από το 7nm MediaTek Dimensity 1000 Plus. Σύμφωνα με μια προηγούμενη διαρροή, το τυπικό μοντέλο θα συνοδεύεται από τρεις ακόμη παραλλαγές.

Σύμφωνα με φήμες, το V40 θα έχει οθόνη 6,72 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Αναμένεται επίσης μια ρύθμιση πενταπλής κάμερας με πρωτεύοντα αισθητήρα 50MP. Ένα έγγραφο προτείνει επίσης ότι το τηλέφωνο θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση 66W και 50W. Η χωρητικότητα της μπαταρίας παραμένει άγνωστη.

Η Honor θα ανακοινώσει νέα ναυαρχίδα στις 18 Ιανουαρίου

Η Honor είναι γνωστή για την πώληση προσιτών φορητών συσκευών και το V40 5G θα μπορούσε να αποδειχθεί μια καλή εναλλακτική λύση για τις ακριβές ναυαρχίδες. Το τηλέφωνο θα ξεκινήσει αρχικά στην Κίνα και δεν είναι σαφές εάν θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές όπως η Ευρώπη. Δεν είναι επίσης γνωστό εάν οι περιορισμοί που ισχύουν για την Huawei επεκτείνονται και στην πρώην θυγατρική της εταιρεία.

Η Qualcomm προφανώς έχει ήδη συμφωνήσει να προμηθεύσει την Honor και μια προηγούμενη έκθεση αναφέρει ότι το V40 Pro Plus θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 888. Συνολικά, φαίνεται να υπάρχει μια κατάσταση σύγχυσης, η οποία είναι κατανοητή για μια νέα ανεξάρτητη εταιρεία.Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share