Η πρώτη επίσημη εικόνα του Galaxy Fold 2 της Samsung μόλις διέρρευσε | TechFreaks

Η πρώτη επίσημη εικόνα του Galaxy Fold 2 της Samsung μόλις διέρρευσε | TechFreaks


Για να λέμε την αλήθεια η πρώτη προσπάθεια της Samsung για να φτιάξει ένα foldable smartphone δεν ήταν και η πιο επιτυχημένη. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα καινοτόμο τηλέφωνο που θα αναδιπλώνει και θα το αγαπούσε ο κόσμος αλλά αυτό τελικά δεν έγινε. Χρειάστηκε πολύς κόπος και αρκετά πισωγυρίσματα για να φτάσουμε τελικά σε ένα προϊόν που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μας.

Εδώ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να το εξηγήσετε: όταν πρόκειται για την καινοτομία, το τμήμα smartphone της Samsung είναι σαν ένας YouTuber που φωνάζει «ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΩΤΟΣ!» Η εταιρεία ανησυχεί πολύ περισσότερο για την εξάπλωση των αντιπάλων στην αγορά από την σωστή και ολοκληρωμένη οικοδόμηση ενός καινοτόμου νέου προϊόντος, που θα το λατρέψει ο κόσμος. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία κυκλοφορεί τακτικά νέες συσκευές που δεν έχουν μελετηθεί καλά, έχουν σχεδιαστεί κακώς και έχουν κατασκευαστεί κακώς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Galaxy Fold άρχισε να σπάζει κυριολεκτικά μέσα σε λίγες ώρες από τις μονάδες ελέγχου που παραδόθηκαν στα μέσα ενημέρωσης πέρυσι.

Όπως θα θυμάστε, το Galaxy Fold έβγαλε τόσα προβλήματα που η Samsung έπρεπε να ακυρώσει την κυκλοφορία του τηλεφώνου και να χρειαστεί έξι μήνες για να το επανασχεδιάσει. Ευτυχώς όμως, η μαγεία συμβαίνει μόλις αρχίσει η Samsung να επιβραδύνει και να τελειοποιήσει τα προϊόντα της. Θυμηθείτε πόσο κακά ήταν τα πρώτα τηλέφωνα Galaxy S της εταιρείας; Τώρα, ρίξτε μια ματιά στο Galaxy S10 και σε άλλα πρόσφατα μοντέλα – είναι απίστευτα. Έχουμε δει αυτό να συμβαίνει ξανά και ξανά, και τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία ακολουθεί την ίδια τάση με το επερχόμενο Galaxy Fold 2.

Μην περιμένετε κάτι εντυπωσιακό όταν η Samsung κυκλοφορήσει το Galaxy Fold 2 τους επόμενους μήνες. Όλες οι αξιόπιστες φήμες που έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα δείχνουν ότι η δεύτερη γενιά smartphone Galaxy Fold θα είναι μια δραματική βελτίωση σε σχέση με την πρώτη. Έχουμε δει ακόμη και μερικές φωτογραφίες που διαρρεύσαν και που υποτίθεται ότι μας έδειξαν το σχέδιο Galaxy Fold 2 της Samsung, αν και ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε ότι το τηλέφωνο στις φωτογραφίες ήταν πράγματι αυτό που θα κυκλοφορήσει. Τώρα, ωστόσο, η πρώτη επίσημη εικόνα του επερχόμενου νέου πτυσσόμενου κινητού τηλεφώνου της Samsung έχει διαρρεύσει από την CES 2020.

Κορυφαίος ιστότοπος ειδήσεων τεχνολογίας AJU News έχει δημοσιεύσει μια εικόνα που πιστεύεται ότι είναι από επίσημη παρουσίαση της Samsung που παρουσιάστηκε πίσω από κλειστές πόρτες στο CES. Η εικόνα δείχνει τη λέξη «Bloom» με μεγάλα γράμματα δίπλα σε ένα τηλέφωνο που ταιριάζει με την περιγραφή του επερχόμενου Galaxy Fold 2 της Samsung. Τα blogs βγήκαν γρήγορα στο συμπέρασμα ότι αυτό το νέο πτυσσόμενο τηλέφωνο θα ονομάζεται Galaxy Bloom όταν βγει στη κυκλοφορία, αλλά είναι ασαφές εάν το Bloom είναι το επίσημο όνομα ή απλά ένα κωδικό όνομα που χρησιμοποιεί η Samsung εσωτερικά.

galaxy fold 2 leaks

Όπως έχουμε ακούσει από αξιόπιστες πηγές, το δεύτερο Galaxy Fold της Samsung θα είναι εντελώς διαφορετικό από το μοντέλο πρώτης γενιάς. Αντί να αναδιπλώνεται κατά μήκος ενός κάθετου μεντεσέ, η συσκευή θα ανοίξει σαν ένα ανοιχτό τηλέφωνο παρόμοιο με αυτό που κάνει η Motorola με το νέο Razr που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Η εικόνα δείχνει ένα render και από προηγούμενες διαρροές πιστεύεται ότι είναι μια πρωτότυπη συσκευή, οπότε είναι ακόμα ασαφές ποια θα είναι η εμφάνιση του Galaxy Fold 2 ή Galaxy Bloom όταν θα κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα στην εκδήλωση Unpacked της Samsung στις 11 Φεβρουαρίου.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1