Η σειρά notebook Predator Helios της Acer θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο | TechFreaks

Η σειρά notebook Predator Helios της Acer θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο | TechFreaks


Η Acer παρουσιάζει το notebook Predator Helios 700 με μοναδικό πληκτρολόγιο HyperDrift για αυξημένη θερμική απόδοση. Το επανασχεδιασμένο Predator Helios 300 συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη στη μεσαία κατηγορία gaming notebooks. 

Η Acer παρουσίασε χτες δύο νέα Predator Helios gaming notebooks στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου [email protected] στη Νέα Υόρκη. Τα δύο Windows 10 notebooks συνδυάζουν νέες τεχνολογίες και καινοτόμα σχεδίαση για να βρίσκονται οι gamers πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Το ολοκαίνουριο Predator Helios 700 περιλαμβάνει ένα μοναδικό πληκτρολόγιο HyperDrift που ολισθαίνει μπροστά, επιτρέποντας την αύξηση της ροής αέρα απευθείας από την κορυφή του notebook,επιτρέποντας στους gamers να απολαμβάνουν τα ισχυρά του εξαρτήματα στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Το επανασχεδιασμένο Predator Helios 300 περιλαμβάνει κομψή, μοντέρνα εμφάνιση σε συνδυασμό με NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 με Max-Q Design, ή το τελευταίο GeForce® GTX GPUs, καταφέρνοντας παρόλα αυτά να διατηρεί μία πολύ φιλική τιμή. Είναι κατάλληλο για task-heavy computing, καθώς το πολύ καλό του hardware παρέχει την κατάλληλη απόδοση για gaming, streaming και επεξεργασία φωτογραφιών ή video.

Predator Helios 700: Εξαιρετική απόδοση και αντισυμβατική σχεδίαση

Predator Helios 700

Το μοναδικά σχεδιασμένο notebook Predator Helios 700, αποτελεί ένα στρατό μοναδικών, προηγμένων τεχνολογιών έτοιμο για μάχη, καθώς περιλαμβάνει ολοκαίνουριο επεξεργαστή Intel® Core™ i9  9ης γενιάς για κορυφαία overclockable απόδοση, NVIDIA GeForce RTX 2080 ή 2070 GPU, μνήμη DDR4 έως και 64GB, Killer DoubleShot™ Pro με Killer Wi-Fi 6 AX 1650 για γρήγορο και E3000, που προσφέρει μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερη δικτυακή χωρητικότητα σε απαιτητικά περιβάλλοντα ,σε σχέση με ασύρματα δίκτυα προηγούμενης γενιάς, την ώρα που ο άφθονος και ταχύτατος αποθηκευτικός χώρος διατηρεί χαμηλούς χρόνους απόκρισης. Όλη αυτή η δύναμη κάνει τα παιχνίδια να ζωντανεύουν στην οθόνη IPS FHD 17 ιντσών, με χρόνο απόκρισης 3ms και τεχνολογία NVIDIA G-SYNC™ . Πέντε ηχεία και ένα subwoofer κάνουν το gaming συναρπαστικό, με γεμάτο και ρεαλιστικό ήχο.

Πληκτρολόγιο HyperDrift για βελτιωμένη ψύξη και εργονομία

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Helios 700 είναι ταυτόχρονα απίστευτα χρήσιμο. Το πληκτρολόγιο HyperDrift του notebook αποτελεί τμήμα της θερμικής του αρχιτεκτονικής , που περιλαμβάνει δύο εξατομικευμένους ανεμιστήρες AeroBlade™ 3D 4ης γενιάς, πέντε χάλκινους αγωγούς θερμότητας, ένα θάλαμο ατμών και τεχνολογία Acer CoolBoost™ . Σύροντας απλά το πληκτρολόγιο προς τα εμπρός, εμφανίζονται δύο επιπρόσθετοι δίοδοι αέρα πάνω από το πληκτρολόγιο και κάτω από την οθόνη, παρέχοντας στα εξαρτήματα που παράγουν θερμότητα, περισσότερη ροή αέρα για μέγιστη ψύξη. Το γυάλινο πάνελ προσφέρει επίσης οπτική επαφή με τους θερμικούς αγωγούς.

Το HyperDrift βελτιώνει την εργονομία, αφού οι gamers, έχοντας το πληκτρολόγιο πιο κοντά τους, μπορούν να διατηρούν μία καλή απόσταση από την 17 ιντσών οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να τεντώνουν τα χέρια τους. Προσφέρει την άνεση ενός desktop, διατηρώντας τα πλεονεκτήματα ενός notebook. Ακόμα, διαθέτει φωτισμό RGB σε κάθε πλήκτρο, anti-ghosting και πλήκτρα MagForce WASD. Τα τελευταία χρησιμοποιούν αναλογικούς, γραμμικούς διακόπτες, που πυροδοτούν την ενεργοποίηση, αμέσως μετά την αρχική πίεση και την αυξάνουν εώς και 100% δίνοντας στους παίκτες περισσότερο έλεγχο πάνω στις κινήσεις τους. Ένα touchpad ακριβείας φέρει περίγραμμα από μπλε φωτισμό, ενώ διαθέτει δύο διακριτά κουμπιά κάτω από το μαξιλάρι για εύκολο clicking.

Ένα turbo hotkey ενεργοποιεί γρήγορα το overclocking, ενώ το νέο PredatorSense hotkey παρέχει άμεση πρόσβαση στις θερμοκρασίες των CPU και GPU, τον έλεγχο ανεμιστήρων, την ανάπτυξη μακροεντολών, το φωτισμό RGB και άλλα. Ο φωτισμός RGB σε κάθε πλήκτρο, ενισχύει επίσης το online gaming με το Predator RGB Assault-League of Legends (LoL) συνδέοντας το φωτισμό του πληκτρολογίου με την κίνηση στην οθόνη κατά τη διάρκεια της μάχης.

Predator Helios 300: Ανεβάζει τον πήχη στα gaming notebooks μεσαίας κατηγορίας

Predator Helios 300

Το πιο δημοφιλές gaming notebook Predator Helios 300 έγινε ακόμη καλύτερο με την προσθήκη ισχυρών χαρακτηριστικών και τεχνολογιών, ενώ φέρει εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Οι gamers θα ενθουσιαστούν ακόμα περισσότερο με το συνδυασμό του τελευταίου επεξεργαστή κορυφαίας επίδοσης Intel Core i7  9ης γενιάς με το τελευταίο NVIDIA GeForce RTX 2070 GPU με Max-Q Design που υποστηρίζεται από ένα Turbo key για overclocking με μία κίνηση και Killer DoubleShot™ Pro για γρήγορο και lag-free networking. Με τον επεξεργαστή 9ης γενιάς μνήμη DDR4 2666MHz  εώς και 32GB και μέχρι δύο PCIe NVMe SSDs σε RAID 0 συν ένα σκληρό δίσκο, συμπληρώνονται όλα όσα χρειάζονται οι gamers για να παίζουν τα AAA παιχνίδια του σήμερα.

Το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι η εμφάνιση του νέου notebook. Το μεταλλικό του πλαίσιο τα «σπάει» με τις στυλάτες, γαλαζοπράσινες λεπτομέρειες, ενώ διαθέτει και οπίσθιο φωτισμό στο πληκτρολόγιο, όπως και τα υπόλοιπα notebooks Predator. Τα λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη και η νέα σχεδίαση στο πληκτρολόγιο με σύγχρονες γραμματοσειρές Predator του προσδίδουν στυλάτη και προχωρημένη όψη.

Χάρη στο γεγονός ότι είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές της κατηγορίας του με οθόνη 144Hz, η νέα, λαμπερή οθόνη IPS1 Full HD 15,6 ιντσών ή 17,3 ιντσών του Helios 300 πλαισιώνεται από λεπτά περιθώρια και προσφέρει γρήγορο χρόνο απόκρισης 3ms για tear-free, απρόσκοπτη εμπειρία gaming.

Τεχνολογία ψύξης εμπνευσμένη από τη φύση

Η αποτελεσματική θερμική σχεδίαση του notebook, που ξεκλειδώνει τις πραγματικές δυνατότητες του ισχυρού hardware του Helios, το κρατά δροσερό όταν βρίσκεται εν ώρα λειτουργίας και στο peak της απόδοσης του. Το πιο σημαντικό στοιχείο για τη διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας είναι ένα σύστημα ψύξης διπλού ανεμιστήρα, που περιλαμβάνει ανεμιστήρες Acer AeroBlade™ 3D 4ης γενιάς. Οι τελευταίοι είναι εμπνευσμένοι από το σιωπηλό, βιονικό μηχανισμό πτήσης της κουκουβάγιας, που αυξάνει τη ροή του αέρα και μειώνει το θόρυβο. Τα νέα λεπτά ελάσματα 0,1mm του ανεμιστήρα φέρουν πριονωτά άκρα, winglets από την κορυφή μέχρι τη βάση, καθώς επίσης καμπυλωτό πτερύγιο κατά μήκος του εσωτερικού τμήματος κάθε ελάσματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μέχρι και 45% βελτίωση στη ροή του αέρα. Οι στρατηγικά τοποθετημένες οπές εισόδου και εξόδου μαζί με την τεχνολογία Acer CoolBoost™, δίνουν τη δυνατότητα στο Helios 300 να παραμένει ήρεμο κάτω από πίεση και να διαχειρίζεται με ευκολία έντονες περιόδους overclocked gaming.

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Το ολοκαίνουριο πληκτρολόγιο διαθέτει διακριτές γραμματοσειρές Predator και φωτισμό 4-zone RGB. Η χρηστικότητα και η λειτουργικότητα βελτιώνονται με τα νέα PredatorSense και Turbo hotkeys, τη διευρυμένη spacebar και τα κοίλα, highlighted πλήκτρα WASD, πλήκτρα βέλους και hotkeys.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα  gaming notebooks Predator Helios 700 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη τον Ιούλιο ξεκινώντας από  2.699 €. Τα gaming notebooks Predator Helios 300 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη τον Ιούνιο ξεκινώντας από 1.499 €.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1