Η Apple κυκλοφορεί βίντεο με πέντε λόγους για τους οποίους το iPad Pro μπορεί να είναι ο επόμενος υπολογιστής σας | TechFreaks

Η Apple κυκλοφορεί βίντεο με πέντε λόγους για τους οποίους το iPad Pro μπορεί να είναι ο επόμενος υπολογιστής σας | TechFreaks


Τα νέα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών της Apple προσφέρουν οθόνες LCD με λεπτό πλαίσιο και τροφοδοτούνται από το ισχυρό chipset A12X. Τα tablet μπορούν να εκτελέσουν την έκδοση desktop του Photoshop και να υποστηρίξουν τη χρήση του αναγνωριστικού προσώπου σε οποιοδήποτε προσανατολισμό. Η Apple κυκλοφόρησε ένα βίντεο σήμερα, δίνοντας πέντε λόγους για τους οποίους το iPad Pro πρέπει να είναι ο επόμενος υπολογιστής σας.

Ο νούμερο ένα λόγος, σύμφωνα με την Apple, είναι ότι με το προαναφερθέν A12X που τροφοδοτεί το νέο iPad Pro, η συσκευή είναι πιο ισχυρή από τους περισσότερους υπολογιστές.

Ο επόμενος λόγος έχει να κάνει με την ευελιξία του iPad Pro. Χάρη στο App Store, το tablet είναι τα πάντα από έναν cinema, όπου μπορείτε να προβάλλετε ταινίες, σε ένα βιβλίο, μια σουίτα επεξεργασίας για να δουλέψετε στις ταινίες σας, ένα στούντιο μουσικής για να πειράξετε τη μουσική σας και πολλά άλλα.

Ο τρίτος λόγος για να κάνετε το νέο iPad Pro στον επόμενο υπολογιστή σας είναι το πόσο ελαφρύ είναι. Η συσκευή είναι αρκετά ελαφριά και προσφέρει έως και δέκα ώρες ζωής της μπαταρίας, διατηρώντας σας συνδεδεμένους εν κινήσει μέσω Wi-Fi και LTE. Ο αριθμός τέσσερα, έχει να κάνει με την οθόνη αφής, η πλοήγηση μέσω των εφαρμογών είναι πολύ πιο γρήγορη. Μεταφέρετε και αποθέστε για να μετακινήσετε αντικείμενα μεταξύ εφαρμογών και η λειτουργία multitasking είναι γρήγορη και εύκολη. Ο πέμπτος και τελευταίος λόγος έχει να κάνει με το Apple Pencil. Το εξάρτημα σας επιτρέπει να κάνετε ακριβή σχέδια και σκίτσα και σας επιτρέπει να υπογράφετε έγγραφα.

Το Smart Keyboard Folio προσθέτει ένα φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY και έναν τρόπο να υποστηρίξει το iPad Pro έτσι ώστε να είναι τοποθετημένο μπροστά σας, κάθεται σε οποιοδήποτε γραφείο ακριβώς όπως ένας προσωπικός υπολογιστής. Το moto του βίντεο τα λέει όλα, «Like a computer unlike any computer..» Αυτό είναι το νέο Apple iPad Pro. Πατήστε στο παρακάτω βίντεο και δείτε εάν συμφωνείτε.

Περισσότερα



Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1