Η Energizer ετοιμάζεται να αποκαλύψει νέο τηλέφωνο με μια τεράστια μπαταρία 18000mAh | TechFreaks

Η Energizer ετοιμάζεται να αποκαλύψει νέο τηλέφωνο με μια τεράστια μπαταρία 18000mAh | TechFreaks


Η Energizer σχεδιάζει να παρουσιάσει 26 νέα μοντέλα smartphone στο Mobile World Congress (MWC) που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη αργότερα αυτό το μήνα. Σύμφωνα με την GSMArena (μέσω του 9to5Google), η εταιρεία θα κάνει μια νέα γραμμή με την ονομασία Energizer Ultimate, η οποία θα περιλαμβάνει έξι κινητά τηλέφωνα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου ενός πτυσσόμενου μοντέλου. ορισμένες από τις συσκευές αυτής της σειράς θα έρθουν με μια αναδυόμενη φωτογραφική μηχανή.

Ένα από τα νέα τηλέφωνα της σειράς Ultimate θα είναι το Energizer Ultimate U620S Pop. Το μοντέλο διαθέτει μια οθόνη ανάλυσης FHD + 6,2 ιντσών και τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Helio P70. Επίσης διαθέτει 6GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια ρύθμιση τριών αισθητήρων με κύρια κάμερα 16MP, κάμερα 5MP και αισθητήρα βάθους 2MP. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στο κουμπί τροφοδοσίας και μια μπαταρία 3200mAh κρατά το κινητό σε λειτουργία.

Το μεγαλύτερο σε μέγεθος μοντέλο Energizer που προβάλλεται στο MWC είναι το Ultimate U650S. Αυτή η μονάδα φέρει μια οθόνη 6,5 ιντσών (ανάλυση HD +) και το Helio P22 SoC μέσα στη συσκευή. Περιλαμβάνεται 4GB μνήμης RAM και υπάρχει εσωτερική αποθήκευση 128GB. Μια μπαταρία 3500mAh τροφοδοτεί αυτή τη συσκευή.

Όπως αναμένετε από έναν κατασκευαστή μπαταριών, ένα νέο τηλέφωνο αναμένεται να διαθέτει μια εντυπωσιακή μπαταρία χωρητικότητας 18000mAh μέσα. Κατά τη διάρκεια της περυσινής εκδήλωσης MWC, η εταιρεία αποκάλυψε το Energizer Power P16K Pro, το οποίο φέρει μπαταρία 16000mAh. Κατασκευάστηκε μόνο ένας περιορισμένος αριθμός μονάδων και η Energizer αναφέρει ότι πραγματοποίησε κάποιες πωλήσεις της συσκευής.

Μέχρι στιγμής, τα τηλέφωνα Energizer έχουν πολύ περιορισμένη διανομή και δεν κυκλοφορούν σε πολλές αγορές. Αν η Energizer σκοπεύει να αξιοποιήσει το γνωστό εμπορικό της σήμα για να πουλήσει τα τηλέφωνά της σε περισσότερες αγορές, είμαστε σίγουροι ότι θα το ακούσουμε στο MWC. Προσωπικά μου αρέσει η στάση της Energizer η οποία κάνει αργά και σταθερά βήματα σε έναν τομέα τον οποίο δεν γνωρίζει καλά ακόμα και δεν προσπαθεί να κατακλύσει την αγορά με συσκευές οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμες. Η έκθεση διαρκεί από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα
Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1