Η Google θα κυκλοφορήσει την εμπιστευτική λειτουργία του Gmail για όλους τον Ιούνιο | TechFreaks

Η Google θα κυκλοφορήσει την εμπιστευτική λειτουργία του Gmail για όλους τον Ιούνιο | TechFreaks


Παρουσιάστηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους αλλά μέχρι σήμερα δεν υπήρχε εμφανιστεί πουθενά, η εμπιστευτική λειτουργία του Gmail θα καταλήξει τελικά σε όλους τους χρήστες τον επόμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Google. Μετά από αρκετούς μήνες δοκιμών beta, η εμπιστευτική λειτουργία του Gmail θα είναι γενικά διαθέσιμη στις 25 Ιουνίου 2019.

Παρόλο που η εμπιστευτική λειτουργία θα οριστεί στην προεπιλογή ON στο Gmail, αν το λογαριασμό σας τον χειρίζεται ένας διαχειριστής, πρέπει να αποφασίσετε αν μπορείτε ή όχι να χρησιμοποιήσετε την εμπιστευτική λειτουργία. Υπάρχει μια επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της εμπιστευτικής λειτουργίας στις εφαρμογές / G Suite / ρυθμίσεις για Gmail / ρυθμίσεις χρήστη.

Η εμπιστευτική λειτουργία του Gmail θα πρέπει να είναι εξαιρετικά καλή όταν θέλετε να στείλετε μηνύματα που περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα. Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να ορίσουν μια ημερομηνία λήξης για το μήνυμά τους, αλλά μπορούν επίσης να ανακαλέσουν μηνύματα που έχουν σταλεί προηγουμένως. Επίσης, όταν ο εμπιστευτικός τρόπος λειτουργίας είναι ενεργοποιημένος, ο παραλήπτης δεν μπορεί να προωθήσει το μήνυμα σε άλλους, να το αντιγράψει ή να το κατεβάσει.

gmail confidential

Σύμφωνα με την Google, η εμπιστευτική λειτουργία θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες του Gmail στις 25 Ιουνίου, αλλά θα μπορούσε να χρειαστούν έως και 3 ημέρες για να έχουν πρόσβαση όλοι σε αυτή τη νέα λειτουργία.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1