Η Google θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε video games, χωρίς γνώσεις κώδικα | TechFreaks

Η Google θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε video games, χωρίς γνώσεις κώδικα | TechFreaks


Εάν παίζετε πολλά βιντεοπαιχνίδια, θα σας έρθει μάλλον κάποια ιδέα στο μυαλό για ένα δικό σας παιχνίδι σε κάποιο σημείο. Το μόνο πράγμα που μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε αυτό το παιχνίδι πραγματικότητα είναι η γνώση του πώς να προγραμματίσετε ένα παιχνίδι. Για να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, υπάρχει ένα νέο πρωτότυπο λογισμικό που ονομάζεται Google Game Builder.

Ένα προϊόν που αναπτύχθηκε από την πειραματική ομάδα Google 120, το Google Game Builder δίνει σε όλους σχεδόν τα εργαλεία που χρειάζονται για την ανάπτυξη ενός βιντεοπαιχνιδιού χωρίς να χρειάζεται κάποια κωδικοποίηση ή εμπειρία σχεδίασης. Ο Game Builder χρησιμοποιεί απλές μεθόδους drag and drop – πολύ παρόμοιες με τα στοιχεία του Minecraft για την οικοδόμηση του κόσμου – για να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι από την αρχή.

Όχι μόνο είναι το Google Game Builder αρκετά απλό που μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει, αλλά μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με φίλους και αγνώστους στο διαδίκτυο για να δημιουργήσετε μαζί παιχνίδια.

Δείτε αυτό το GIF ως παράδειγμα του πόσο απλό είναι να χρησιμοποιήσετε το Game Builder:

05 ThousandsOf3DModels

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σας – ή να επιτρέψετε σε άλλους να παίξουν – καθώς χτίζετε σε πραγματικό χρόνο.

Εάν είστε ήδη προγραμματιστής παιχνιδιών και αυτό φαίνεται πολύ απλό για σας, υπάρχει και ένας επεξεργαστής Java στο Game Builder. Αυτό κάνει την πλατφόρμα ιδανική για ακόμα και για προγραμματιστές, καθώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα απλά εργαλεία για να ξεκινήσουν και στη συνέχεια να τροποποιήσουν τον κώδικα χειροκίνητα εάν χρειαστεί.

Το Google Game Builder είναι δωρεάν για λήψη από το Steam και είναι διαθέσιμο τόσο για τα Windows όσο και για το MacOS. Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να το κατεβάσετε! Ποτέ δεν ξέρετε, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε το επόμενο παιχνίδι με το οποίο θα γίνει χαμός στο διαδίκτυο.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1