Η Google καταργεί τα Hangouts κάπου το 2020 | TechFreaks

Η Google καταργεί τα Hangouts κάπου το 2020 | TechFreaks


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google θα κλείσει το Hangouts για το ευρύ κοινό κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Αυτό είναι σύμφωνα με μια πηγή η οποία γνωρίζει το θέμα και μίλησε σχετικά σε μια δημοσίευση στο 9to5 Google. Αυτό σημαίνει ότι το 2019 θα είναι ο τελευταίος ολόκληρος χρόνος που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hangouts, αν και η Google δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση ακόμα ότι το Hangouts έκλεισε.

Επομένως, εξακολουθεί να υπάρχει αρκετός χρόνος για τη χρήση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων. Η Google ουσιαστικά σταμάτησε να εργάζεται στο Hangouts σχεδόν πριν από ένα χρόνο, όταν αποφάσισε ότι ήθελε να ωθήσει όλους σε Allo και να χρησιμοποιήσει το Hangouts για τους χρήστες Enterprise στο G Suite. Μόλις το Hangouts φτάσει στο τέλος του το 2020, θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για επιχειρηματικούς πελάτες.

Νωρίτερα αυτό το έτος, η Google ανακοίνωσε τη συνομιλία Hangouts Chat και το Hangouts Meet, οι οποίες ήταν δύο εφαρμογές που επιτρέπουν στους χρήστες να συνομιλούν ή να κάνουν βιντεοκλήσεις – των οποίων τα ονόματα υποδεικνύουν ποια είναι ποια. Αυτές οι εφαρμογές θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμες, καθώς η Google προωθεί το Hangouts στους χρήστες Enterprise – γνωστούς και ως χρήστες G Suite.

Δεν είναι σαφές εάν η Google θέλει να σταματήσει τους χρήστες όταν κλείσει το Hangouts το 2020, αλλά γνωρίζοντας την Google, θα ανακοινώσει πιθανώς άλλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στο Google I / O τον επόμενο χρόνο στο Mountain View. Παρόλο που έχουμε ήδη το Allo, δεν είναι πραγματικά αντικατάσταση για το Hangouts, επειδή λείπουν πολλά βασικά χαρακτηριστικά του.

Φαίνεται ότι, όπως το Google+, τα Hangouts θα κλείσουν επίσης για τους καταναλωτές, αλλά θα παραμείνουν για επιχειρηματικούς χρήστες. Ένα κομμάτι περίεργο που η Google κλείνει αυτά για τους καταναλωτές, αλλά τα διατηρεί για τους χρήστες του G-Suite.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1