Η Huawei ανακοινώνει το πρώτο της τηλέφωνο με pop-up selfie camera | TechFreaks

Η Huawei ανακοινώνει το πρώτο της τηλέφωνο με pop-up selfie camera | TechFreaks


Με τις αναδυόμενες κάμερες selfie να γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, η Huawei αρχίζει να αγκαλιάζει αυτή την τάση με το P Smart Z. Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, το P Smart Z είναι το πρώτο smartphone της Huawei με μια pop-up selfie κάμερα.

Σύμφωνα με την Huawei, η φωτογραφική μηχανή 16 megapixel selfie εμφανίζεται αυτόματα σε ένα δευτερόλεπτο και “εξαφανίζεται” όταν τελειώσετε με την φωτογραφία σας. Για να μετριάσει τις ανησυχίες για την ανθεκτικότητα, η Huawei ισχυρίζεται ότι ο αναδυόμενος μηχανισμός P Smart Z αντέχει σε πίεση μέχρι 12 κιλά και εξακολουθεί να λειτουργεί μετά από 100,000 κύκλους.

huawei p smart z pop up camera

Η αναδυόμενη φωτογραφική μηχανή selfie σημαίνει επίσης ότι το P Smart Z είναι το πρώτο smartphone της Huawei που δεν θα διαθέτει οποιοδήποτε είδος εγκοπής ή οπής στην οθόνη. Αντίθετα, το τηλέφωνο διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD 6,59 ιντσών με ανάλυση Full HD + (2,340 x 1,080). Στο πίσω μέρος του κινητού υπάρχει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 16MP και αισθητήρα βάθους 2MP.

Περνώντας στο εσωτερικό της συσκευής, το P Smart Z διαθέτει μια τροποποιημένη έκδοση του επεξεργαστή οκτώ πυρήνων Kirin 710 της Huawei. Εκτός από τη διαδικασία συσκευασίας, όλα σχετικά με το Kirin 710F είναι τα ίδια με τον κανονικό Kirin 710. Άλλες εσωτερικές προδιαγραφές περιλαμβάνουν 4GB μνήμης RAM, 64GB επεκτάσιμη αποθήκευση και μία μπαταρία 4.000mAh. Τέλος, το τηλέφωνο τρέχει το EMUI 9.0 πάνω από το Android 9 Pie και έρχεται σε μπλε, πράσινο και μαύρο χρώμα.

Το P Smart Z είναι τώρα διαθέσιμο στην Ιταλία και την Ισπανία για 279 ευρώ. Θα ενημερώσουμε για το πότε αναμένεται το smartphone να φτάσει στην Ελλάδα μόλις έχουμε νεότερη πληροφόρηση.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share