Η Huawei αψηφά την εμπορική απαγόρευση των ΗΠΑ, αποστέλλει 200 εκατομμύρια smartphones σε χρόνο ρεκόρ | TechFreaks

Η Huawei αψηφά την εμπορική απαγόρευση των ΗΠΑ, αποστέλλει 200 εκατομμύρια smartphones σε χρόνο ρεκόρ | TechFreaks


Παρά την απαγόρευση εμπορικών συναλλαγών των ΗΠΑ, η δυναμική της Huawei στην Ευρώπη και σε άλλες διεθνείς αγορές παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστη. Αυτό, σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές πωλήσεις στην Κίνα, η οποία είναι μια αγορά που δεν την απασχολούν οι υπηρεσίες της Google, βοήθησε την εταιρεία να αποστείλει 200 ​​εκατομμύρια smartphones σε χρόνο ρεκόρ φέτος.

Η Huawei ανακοίνωσε ότι έφτασε στο απίστευτο ορόσημο στις 22 Οκτωβρίου. Αυτό είναι αρκετά μνημειώδες σχέση με το ότι χρειάστηκε η εταιρεία 64 επιπλέον ημέρες για να πετύχει το ίδιο ορόσημο πέρυσι – υπερέβη το στόχο της στις 25 Δεκεμβρίου – αλλά είναι ίσως πιο εντυπωσιακό σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πριν από δύο χρόνια, η εταιρεία γιόρτασε το γεγονός ότι είχε αποστείλει 100 εκατομμύρια smartphones μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ομοίως, σχεδόν τρία χρόνια μέχρι τον Οκτώβριο του 2016, η Huawei είχε μόλις ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια, ενώ το 2015 δεν ξεπέρασε τα τελευταία μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η Κίνα με βάση το εμπορικό σήμα έχει αναμφισβήτητα μια αύξηση πωλήσεων τα τελευταία χρόνια που έχουν τοποθετήσει σιγά-σιγά ως το πιο κοντινό αντίπαλο της Samsung, αλλά με τις πρόσφατες εξελίξεις, δυστυχώς, το μέλλον της Huawei είναι αρκετά αβέβαιο.

Η αμερικανική εμπορική απαγόρευση σημαίνει ότι η εταιρεία δεν μπορεί πλέον να εκκινεί smartphones με τις υπηρεσίες της Google. Στην Κίνα, αυτό δεν είναι πραγματικά μια μεγάλη υπόθεση, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο αυτό θα είναι αναμφίβολα επιζήμιο για την επιχείρηση smartphones της Huawei. Και αν δεν αλλάξει κάτι στο εγγύς μέλλον, οι αποστολές της εταιρίας πιθανότατα θα αρχίσουν να μειώνονται σύντομα, καθώς η γκάμα των συσκευών της γερνάει και νεότερες συσκευές εμφανίζονται από ανταγωνιστικές μάρκες.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1